Ben jij een fervente fan van de muziekstreamingservice Spotify? Goed nieuws dan want Spotify is enorm verheugd om drie gloednieuwe Spotify Mixes met jullie te delen. Maak kennis met de Artist Mix, Genre Mix, and Decade Mix. Deze recente mixen zijn gebaseerd op de muziek waar je al van houdt en bieden tegelijkertijd nieuwe ontdekkingsmogelijkheden. Aldus Spotify.

Spotify Mixes, klinkt bekend? Het is geïnspireerd op de Daily Mix, de populairste gepersonaliseerde afspeellijst van de streamingdienst. Aangezien personalisatie echt wel Spotify’s ding is, zijn ze voortdurend bezig met het verbeteren van hun producten en diensten om jullie de best mogelijke audio-ervaring te bieden.

“These new Spotify Mixes represent the next generation of focused, personalized offerings at Spotify—right at your fingertips.”

Eerder dit jaar hadden ze op het virtuele evenement, Stream On, al aangekondigd dat de gekende Daily Mix-playlist zou evolueren en uitbreiden door meer gepersonaliseerde afspeellijsten toe te voegen. Zo krijg jij nog meer en betere aanbevelingen om muziek te  te kiezen op basis van je stemming en interesses.

Spotify Mixes

Deze functie wordt wereldwijd uitgerold naar zowel gratis als premium gebruikers. Leuk toch? Als je graag alle verdere details wilt ontdekken over Spotify Mixes, surf dan zeker eens naar hun website en ontdek er alles over. Klaar voor puur muzikaal genot?