Onlangs hebben Radio Paradise, Lenbrook International en MQA hun nagelnieuwe hifi-internetradio in MQA-kwaliteit aangekondigd. Exclusief voor het BluOS-platform dat gebruik maakt van de Bluesound hardware van Lenbrook.

MQA-gecodeerde audio op alle vier de mixkanalen, inclusief 24-bits masters met hoge resolutie? Reken maar van ‘yes’. Deze maand zullen alle BluOS-apparaten een update ontvangen die het mogelijk zal maken om intens te genieten van de Radio Paradise-muziek in MQA-kwaliteit.

“As music lovers and audiophiles ourselves it was a revelation to hear the performance difference in music when encoded into MQA, even when only 16 bit/44 kHz masters are available,”

Deze native muziekstreamingoptie zal worden opgenomen in alle huidige en toekomstige BluOS-compatibele apparaten van toonaangevende audiomerken zoals o.a. Bluesound, NAD Electronics, DALI, Monitor Audio, Roksan, Peachtree en PSB.

Lees ook


Ongelofelijke fan van Neil Young? En ook nog eens een BluOS-gebruiker? Dan krijg jij misschien wel toegang tot de Neil Young Archives

 


 

Het is naar eigen zeggen een unieke kans om nog betere audioprestaties aan te bieden aan hun BluOS-luisteraars die de kwaliteit van het geluid ‘zeer serieus nemen’. Het team van BluOS is dan ook enorm toegewijd om high-res audio mogelijk te maken in ieders (luister)ruimte.

Wil je alle verdere details ontdekken over deze unieke samenwerking? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk bluesound