Roon Labs heeft altijd al de ambitie gehad om continu te verbeteren wat betreft hun mediabeheer en multiroom hi-res audiostreaming-platformen. Om die trend verder te zetten brengt het bedrijf nu twee nieuwe updates op de markt: de Roon Labs 1.7 Build 536 en Build 537.

Meestal worden er maandelijks nieuwe updates ter beschikking gesteld voor bestaande gebruikers. Zo worden zij in staat gesteld om gebruik te maken van nieuwe functies en mogelijkheden die het audiobedrijf heeft doorgevoerd.

naim-roon-readyEerst kwamen ze al uit met de Roon 1.7 Build 536 update, deze biedt verschillende gedetailleerde verbeteringen aan. Ook worden er een aantal bugfixes hersteld en er zijn verbeteringen aangebracht voor de hardware.

Maar omdat er in deze versie nog een aantal bugs waren  binnengeslopen, besliste Roon Labs om kort op de bal te spelen en zo kwamen ze al snel op de proppen met de Roon 1.7 Build 537. De meest belangrijke innovatie is de Roon Auto Sleep functie. Daarmee worden Roon Ready-apparaten na een periode van inactiviteit automatisch naar stand-by overgeschakeld.

Je kan vanaf nu de update volledig gratis te downloaden. Als je de nieuwste Roon 1.7 Build 537 rechtstreeks installeert dan zal je wel even geduld moeten hebben omdat de database in dat geval geüpdate zal moeten worden. Installeer je eerst de Roon 1.7 Build 536-update? Dan zal de installatie iets sneller gaan. Ze voegen er ook nog aan toe dat de duur van het installeren afhankelijk is van de grootte van je mediabibliotheek.

Verkooppunten van het merk roon