Video: terugblik introductie eerste LP Hatfield’s End en Accuphase AC-6 MC-element bij Poulissen

0

Op zaterdag 27 oktober werd de allereerste LP van Hatfield’s End voorgesteld bij Poulissen Audio Video Center in Roermond samen met het nieuwe MC-elementen AC-6 van Accuphase.

Hatfield’s End heeft de LP “Stonehenge, The Story So Far – May 99” uitgebracht. Deze LP is een vervolg op de reeds eerder uitgeven Stonehenge CD-reeks. Deze werd gereleased bij Poulissen.

Speciaal voor deze gelegenheid kwam de directie van Accuphase helemaal uit Japan naar Roermond. Tijdens de introductie werd het eerste exemplaar van de LP overhandigd aan hen.

Maar dat was niet alles. Ook Accuphase had iets aan te kondigen: hun nieuwe MC-element AC-6 hebben zij gelanceerd. Dit is de opvolger van de AC-5. Ook deze werd geïntroduceerd op dit evenement.

Wij waren ook aanwezig bij Poulissen en hebben een leuke video gemaakt over deze dag.

Poulissen release LP Hatfield's End en Accuphase AC-6 MC-element

Op zaterdag 27 oktober werd de allereerste LP van Hatfield's End voorgesteld bij Poulissen Audio Video Center in Roermond samen met het nieuwe MC-elementen AC-6 van Accuphase. Wij waren ook aanwezig op het evenement en hebben hierover een leuke video gemaakt. De moeite waard om eens te bekijken 😄

Geplaatst door audiovideo2day op Maandag 26 november 2018

Verkooppunten van het merk accuphase