Wanneer je vaker Audio Show iEar’ hebt bezocht, zullen de volgende standhouders bekend in de oren klinken: Monitor Audio Nederland, Network Media Systems, PAI Audio Video en Pro-Ject Audio Systems. Ook dit jaar pakken ze groots uit met de mooiste audio-apparatuur. Audio Show iEar’ 2022 gaat door op zaterdag 26 en zondag 27 november in het Willem II stadion van Tilburg. Tijdens dit weekend kan je als bezoeker terecht in meer dan 30 luisterruimtes van ruim 75 fabrikanten. Van 10 tot 18 uur kan je kennis maken maar de laatste nieuwigheden. Naast diverse productintroducties zullen ook ‘speciale gasten’ aanwezig zijn. Zowel de toegang als de parking is volledig gratis. Er is gratis pendelvervoer tussen Tilburg CS en het stadion.

Monitor Audio Nederland

Audio Show iEar' 2022 TilburgDit jaar gaat importeur Monitor Audio Nederland twee ruimtes inrichten. De reden? Heel simpel: omdat er veel nieuwe producten zijn. Bij Monitor Audio zelf is de de introductie van de tweede generatie Platinum. Een serie in het topsegment van de Britse speakerfabrikant. Product specialist van Monitor Audio, Jeremy Brown, zal overkomen vanuit de UK om dit alles te presenteren.

De andere ruimte staat volledig in het teken staan van Transrotor, de Duitse fabrikant van high-end platenspelers. Een groot deel van hun roemruchte collectie zal opgesteld staan. Een aantal nieuwe modellen mogen niet ontbreken. Dirk Rake, zoon van de oprichter en inmiddels zaakvoerder, komt langs om alle ‘bijzonderheden’ te delen met jou op vlak van analoog. Ben jij een liefhebber van absoluut topgeluid? Dan kan je je ‘hart ophalen’ in de S12 en S13 ruimte op verdieping 2. Met dank aan Monitor Audio Nederland.

Network Media Systems

Audio Show iEar' 2022 TilburgJe kan er niet omheen: de opmars van streaming audio plaveide de weg voor Network Media Systems naar de hifi markt. En dus ook de weg naar Audio Show iEar’. Het is dé specialist als het gaat om streaming audio. Network Media Systems voert de merken Roon, HiFi ROSE en iFi Audio. Binnen hun ‘pakket’ zijn baanbrekende producten terug te vinden die ‘hoge ogen gooien’. Niet alleen bij de consument maar ook bij de gespecialiseerde vakpers. Tevens hebben veel van die producten talrijke awards in de wacht mogen slepen.

Op de show maak je kennis met de nieuwe modellen van HiFi ROSE, iFi Audio en Volumio. Een andere toevoeging in het pakket zijn de high-end hoofdtelefoons van Sennheiser die, met hun hoge kwaliteit, heel erg aansluiten op de portable producten van iFi Audio. Een beschrijving als ‘match made in heaven’ dekt in dit geval de lading. Om al deze producten te aanschouwen, zijn twee ruimtes gereserveerd op verdieping twee: S11 en A5.

PAI Audio Video

Audio Show iEar' 2022 TilburgQua merkenpakket staat PAI Audio Video ‘synoniem’ voor: Primare, Audio Physic, Creaktiv en System Audio. PAI is de afkorting van Perfect Audio Integration. Die naam staat alvast voor kwaliteit, net zoals de merken die ze vertegenwoordigen. Goed om te vermelden: de producten van deze fabrikanten presteren op topniveau. Toch zijn ze heel erg betaalbaar. Nog een extra reden waarom het aanbod van deze importeur zo interessant is.

De Primare apparatuur en Audio Physic luidsprekers zijn representatief voor de ‘traditionele hifi installatie’. Daarnaast zijn ze met System Audio actief op de markt van geïntegreerde, actieve en draadloze luidsprekersystemen. Voor elke ‘wereld’ heeft PAI Audio Video een kamer op de show. Nieuw op de begane grond, direct bij de entree. Zeker de moeite waard om zelf te ontdekken in ruimte B7 en B8 op het gelijkvloers.

Pro-Ject Audio Systems

Audio Show iEar' 2022 TilburgNog een andere ‘vaste waarde’ op Audio Show iEar’: Pro-Ject. Toen in 1991 de CD de wereld veroverde, besloot Pro-Ject om draaitafels te produceren. Met een groot succes tot gevolg. De vraag naar betere draaitafels is altijd gebleven en er wordt tegenwoordig zeer veel geluisterd naar LP’s. Sterker nog, nu de CD wordt ingehaald door streaming audio, groeit de markt naar platenspelers wederom. Waarom? Omdat het fantastisch klinkt en je er ‘lekker’ mee bezig kan zijn. Geef toe: ‘grasduinen’ tussen jouw platencollectie, muziek zoeken, helemaal ‘weg zwijmelen’, … Heerlijk toch!

Gaandeweg is Pro-Ject’s portfolio enorm gegroeid. Tot op de dag van vandaag waarbij jij als consument kan rekenen op een zorgvuldig uitgekiend assortiment. De huidige generatie van de Debut modellen is trendsettend. Niet alleen qua design maar ook wat betreft prestaties. Pro-Ject heeft dit jaar een extra ruimte gereserveerd om al dit moois onder de aandacht te brengen. Plaats van afspraak is in ruimte A7 op de tweede verdieping.

Audio Show iEar’, editie 2022, gaat door in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een fantastische locatie met genoeg parkeergelegenheid. De locatie is eenvoudig te bereiken via de naastgelegen A58 of via de gratis pendeldienst vanaf Tilburg CS. Verder zorgt iEar’ opnieuw voor de nodige primeurs én speciale gasten. Nieuwsgierig naar wat je nu precies mag verwachten? Schrijf je zeker in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Verkooppunten van het merk monitor-audio