Maak kennis met de nieuwste telg binnen het portfolio van Cambridge Audio: de Edge M. Een stevige en krachtige mono-eindversterker die zich positioneert bovenaan het gamma van het audiomerk.

“The Edge M offers the same rhythmic coherence and depth of image as the rest of the Edge range, but with the power in reserve to drive even the most demanding of speakers.”

Naar eigen zeggen heeft de Edge M het vermogen om zelfs de meest veeleisende luidsprekers krachtig en helder aan te sturen. Omdat elke Edge M volledig uitgebalanceerd is van input tot output, zijn ze immuun voor storende vervorming. Zo kunnen ze jouw favoriete muziek telkens opnieuw reproduceren, net zoals de artiest het origineel bedoelt heeft. Niets toegevoegd, niet weggenomen. Altijd genieten dus, ongeacht het volume.

Hoe de fabrikant daarvoor heeft gezorgdn? Door zorgvuldig te luisteren naar elke individuele component en alleen degene te kiezen waarbij ze bij wijze van spreken omvergeblazen werden. Ze voegen daar graag nog aan toe dat er niets werd gekozen op basis van prijs of specificaties. Het eindresultaat? Een eindversterker die de originele opname op een realistische en spectaculaire wijze tot leven brengt.

Ben je ook benieuwd wat dit leuke apparaat allemaal in petto heeft op muzikaal vlak?

  • Vermogen: 200 Watt (RMS) bij 8 Ohm, 350 Watt (RMS) bij 4 Ohm
  • THD: <0.002 % 1 kHz, <0.02 % 20 Hz – 20kHz
  • Frequentiegebied: <3Hz – >80kHz +/-1dB
  • S/N ratio:> 93 dB (ref. 1W)
  • Gain: 28dB (RCA), 22dB (XLR)
  • Gevoeligheid: 1.7 V RMS (RCA) / 3.4 V RMS (XLR)
  • Ingangsimpedantie: 100.000 Ohm (gebalanceerd), 47.000 Ohm (ongebalanceerd)

De mono-eindversterker is ondertussen al leverbaar voor een adviesprijs van net geen 4.500 euro. Als je graag meer te weten wilt komen over de krachtige Edge M mono-eindversterker, dan is het zeker en vast aan te raden om de website van Cambridge Audio eens te bezoeken.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio