Samsung rolde zopas een nieuw TV-model uit en neen, niet zomaar één. De Samsung Neo QLED 8K, een Smart TV waar je naar eigen zeggen kan genieten van onvoorstelbare details. Van het diepste zwart tot het helderste wit. 

Met de Samsung Neo QLED ervaar je de volledige kracht van extreme schittering met ultrarijke kleuren. Dit in combinatie met HDR10+ en het plaatje is helemaal compleet. HDR10+ zorgt er namelijk voor dat de kleuren scène per scène ‘verschuiven’ om elk levendig detail te onthullen.

Last van reflectie ga je met deze televisie niet hebben. Dankzij Samsung’s slimme zet is er een minimale schittering dankzij de anti-reflectie laag. Last van zonlicht dat op het scherm schijnt zal je dus niet hebben.

Zit jij nu toevallig altijd aan de uiterste kanten van de Samsung Neo QLED 8K Smart TV en zie je niet alles even goed? Dit probleem wordt voor jou opgelost dankzij een handige feature van Samsung: de ultra kijkhoek. Deze staat garant voor maximaal kijkplezier, waar je ook zit. Gegarandeerd goed beeld vanuit elke stoel dus.

Met de ingebouwde Object Tracking Sound Pro, hoor je wat er gebeurt en waar het gebeurt. Het geluid komt namelijk langs alle kanten, inclusief het midden. Dit zorgt ervoor dat je de actie op het scherm tot op het punt nauwkeurig kunt volgen voor een verbeterde, realistische 3D-ervaring.

Last but not least, de ultradunne randen rond dit model. Dit maakt het totaalpakket af. Daardoor kan de Samsung Neo QLED 8K Smart TV ‘gekaderd’ worden als een krachtige, mooie en moderne televise die jou in de mogelijkheid stelt om jouw favoriete films, series, … nog intenser te beleven.

Interesse naar wat deze ‘knaller’ nog meer te bieden heeft? Kijk dan zeker eens op de productpagina van Samsung en laat je verder verassen.

Verkooppunten van het merk samsung