Poulissen Audio Video Center heeft leuk nieuws te melden: de Loewe iconic televisie is ondertussen te bewonderen in hun fraaie showroom. De Loewe iconic is een elegant televisietoestel dat ontworpen is ter ere van het 100-jarig bestaan van Loewe, de Duitse televisiepionier. Dit exemplaar is het resultaat van een eeuw lange expertise en ervaring in de wereld van beeld en geluid. Het brengt kunst, vakmanschap en een hoge geluidskwaliteit op een indrukwekkende manier samen. Iets dat we zelf ook al hebben ervaren tijdens het reviewen van deze hoogwaardige tv. Onze review van de Loewe iconic kan je hier nalezen.

De Loewe iconic is meer dan enkel een televisie, het is een toonaangevend designstatement. Het toestel is voorzien van de allernieuwste generatie OLED-technieken met een haarscherpe 4K Ultra HD beeldkwaliteit. Die zorgt dat er zowel heldere kleuren als diepe zwarttinten weergegeven worden. De iconic ondersteunt Dolby Vision, HLG en HDR10. Het beeld wordt in de fabriek in Duitsland handmatig gekalibreerd door experts waardoor de content levensecht en natuurgetrouw wordt overgebracht.

Lees ook


Loewe iconic.65: Review 4K televisie

 


 

Naast het beeld is er een hoogwaardig geïntegreerd geluidssysteem in de vorm van een 360 Watt front-firing soundbar. Deze soundbar is zeer fraai weggewerkt achter een stoffen paneel. Met maar liefst zes luidsprekers, die worden bijgestaan door twee subwoofers, creëert Loewe een bijzonder meeslepende geluidservaring.

In de showroom van Poulissen Audio Video Center kan je vanaf nu de Loewe iconic aanschouwen. Alsook de andere prachtige Loewe televisies en geluidssystemen. Het professionele team van Poulissen heeft alle kennis in huis om klanten optimaal te adviseren. De ervaren monteurs kunnen alles installeren en programmeren. Als klanten nog beschikken over oude apparaten, dan kunnen ze samen met de medewerkers de inruilmogelijkheden bekijken.

Poulissen Audio Video Center is zeer enthousiast over de Loewe iconic televisie en deelt graag hun passie voor hoogwaardige producten. Je bent van harte welkom in de showroom om de Loewe iconic, en andere producten, zelf te ervaren. Klaar om te genieten van een prachtige beeld- en geluidservaring?

Verkooppunten van het merk loewe