De nieuwe Onkyo TX-NR686 165 watt-per-kanaals AV-receiver biedt heel wat uitgebreide draadloze, multi-room en hi-res netwerkmuziekmogelijkheden, evenals ondersteuning voor 4K, HDR, Dolby Atmos en DTS: X.
Naast het afspelen van native DTS: X- en Dolby Atmos-soundtracks, heeft de THX-gecertificeerde TX-NR686 DTS Neural: X en Dolby Surround upmixers om virtueel 3D-geluid te creëren uit legacy DTS- of Dolby-formaten.
Degenen met Atmos-luidsprekeropstellingen kunnen profiteren van de AccuReflex-technologie van de AccuEQ-kalibratiesoftware, die is ontworpen om directioneel en niet-directioneel geluid dat wordt afgespeeld via Atmos-compatibele systemen te faseren.
Zes HDCP 2.2-compatibele HDMI-ingangen kunnen 4K- en meerdere HDR-indelingen doorlopen, waaronder HDR10, HLG en Dolby Vision.
Een tweede bedieningszone stelt eigenaars ook in staat om een ​​apart paar luidsprekers in bijvoorbeeld een andere kamer te gebruiken, voor het gelijktijdig afspelen van dezelfde (of zelfs een andere) bron naar de hoofdzone.
Aan de muziekkant zijn Spotify, Tidal, Amazon Music, Deezer en TuneIn streamingdiensten allemaal onderdeel van het netwerkaanbod van Onkyo, toegankelijk via de Onkyo Controller-app.
Zijn ondersteuning strekt zich ook uit tot de draadloze, multi-room DTS Play-Fi en Onkyo- en Pioneer-ontwikkelde FlareConnect streaming-platforms, evenals Google Chromecast, AirPlay en Bluetooth.
Onkyo zegt dat het afspelen van 5.6MHz DSD en 24bit / 192kHz PCM-bestanden via netwerk- of USB-invoer profiteert van Vector Linear Shaping Circuitry, dat is ontworpen om ruis te verwijderen en de helderheid te optimaliseren tijdens het afspelen van deze hi-res-indelingen.
Last but not least, een bewegende phonotrapmagneet zorgt ook voor een aansluiting op een draaitafel.
De Onkyo TX-NR686 zal vanaf april beschikbaar zijn.

Verkooppunten van het merk onkyo