We hadden het eerder al gezegd: de internetradio Hi On Line van Paul Hattink, die ondertussen wereldwijd al heel wat muzikale harten heeft veroverd, groeit als boerenkool. Dat staat als een paal boven water. De meeste van jullie waren dan ook al vertrouwd met de bijhorende app, maar nu komt Paul aanzetten met een vernieuwde versie.

En ja hoor, deze is best zeer uitgebreid. Waar je je mag aan verwachten? Maar liefst 8 muziekstreams, inclusief een FLAC en DAB. Daarnaast mag je rekenen op 8 playlists met ook 8 keer informatie over luisteraars. Maar daar stopt het niet want het gaat nog veel verder. Je vindt ook informatie terug omtrent de verschillende streams, een review en als kers op de ‘muzikale taart’: de video die wij onlangs hebben gemaakt naar aanleiding van een decennium aan non-stop luisterplezier in 320 kbps. Had jij ‘m al gezien?

Moest je nog niet vetrouwd zijn met Hi On Line, Hi On Line is een internetradiostation voor High End Audio. Alle muziek wordt in realtime afgespeeld. Het geluid is zuiver, puur. Net zoals jij het graag hebt.

Wil ook jij 24/7 genieten van de mooiste muziek, by Paul Hattink? Goed nieuws dan want het ligt letterlijk binnen handbereik. Je kan de vernieuwde app downloaden in de App– of Play store.

Lees ook


Hi On LineInternetradio Hi On Line van Paul Hattink groeit wereldwijd als boerenkool

 


 

Misschien ook leuk om te vermelden. Inmiddels is de app maar liefst 13.000 keer gratis gedownload. Erg impressionant.

Wil je meer weten over dit online radiostation? Surf dan zeker eens naar de website van Hi On Line en ontdek wat deze gerenommeerde internetradio jou te bieden heeft. Classical, France, Gold, Jazz, …? The choice is yours.

Verkooppunten van het merk accuphase