Dynaudio zal ook aanwezig zijn op de Audio Show iEar’ dit jaar in zaal 3, die ze zal delen met Latham Audio. Daar demonstreren ze de nieuwe Dynaudio Confidence serie en de nieuwe Evoke serie die beide vanaf begin 2019 verkrijgbaar zijn.

Over de Evoke serie is er nog geen informatie beschikbaar, daarop is het nog heel even wachten.

De nieuwe Confidence serie van Dynaudio maakt gebruik van nieuwe materialen, technieken en technologieën. Deze lijn bevat softdome tweeters, MSP (Magnesium Silicaat Polymeer) drivers en DDC (Dynaudio Directivity Control) technologie.

De Confidence serie bestaat uit vier modellen

  • Confidence 20 (€12.000 per paar) is een grote tweeweg-monitor. Hij maakt gebruik van een 18cm long-throw woofer met neodymium magneet en een Esotar3 tweeter. Hij wordt geleverd met een modelspecifieke stand.
  • Confidence 30 (€19.000 per paar) is een drieweg-luidspreker met bescheiden afmetingen, en maakt gebruik van de Dynaudio DDC-technologie. Hij maakt gebruik van twee 18cm woofers met neodymium magneten, een 15cm midrange (ook met neodymium magneet) en een Esotar3 tweeter met DDC-lens.
  • Confidence 50 (€26.000 per paar) is een grote drieweg-luidspreker met DDC-technologie. Hij maakt gebruik van twee 18cm woofers met neodymium magneten, twee 15 cm neodymium midrange drivers en een Esotar3 tweeter met DDC-lens.
  • Confidence 60 (€40.000 per paar) is een erg grote drieweg-luidspreker. Zijn DDC-technologie maakt gebruik van twee 24cm woofers met neodymium magneten, twee 15cm midrange drivers  (ook met neodymium magneten) en een enkele Esotra3 tweeter in samenwerking met een DDC-lens.

De aansturing van de Confidence luidsprekers op de Audio Show iEar’ bestaat uit een Naim 500-serie set inclusief de nieuwe ND555 streamer.

Daarnaast hebben ze ook nog een Skybox (S17) ter beschikking. Hier demonstreren ze de Dynaudio Music serie en de actieve luidsprekers uit de Xeo-serie met de AURALiC streamers uit de G1- en G2 serie.

Verkooppunten van het merk dynaudio