Video: Yamaha was aanwezig op de XFI met haar MusicCast-apparaten en meer

0

Yamaha had heel wat te demonstreren op de XFI-beurs, waaronder verschillende MusicCast-apparaten.

De MusicCast Vinyl 500, de eerste wireless platenspeler te wereld, werd voor het eerst gedemonstreerd aan het Nederlandse publiek. Vinyl is de laatste tijd heel erg opgekomen en voornamelijk bij het jongere publiek. Het merk heeft daar slim op ingespeeld door deze platenspeler uit te brengen met netwerktoepasssingen geïntegreerd in het toestel.

Maar ook de nieuwe streamingluidsprekers werden gedemonstreerd: de MusicCast 20 en de MusicCast 50. Ze hebben aan hun gamma ook de MusicCast Sub 100 toegevoegd.

En daar houdt het nog niet mee op: in 2018 heeft Yamaha ook weer enkele receivers uitgebracht, waarvan ze er ook op de XFI heeft gedemonstreerd: de RX-A3080, het topmodel van de Aventage-lijn, met Surround:AI-technologie.

Over technologie gesproken: Yamaha heeft niet stilgezeten. Ze introduceerden dit jaar een nieuwe technologie: MusicCast Surround, waarmee je een wireless surround set-up kan bouwen.

Geïnteresseerd in een of meerdere van de bovenstaande producten? Mark Wijmenga van Yamaha geeft in onze video heel wat informatie over hun producten die te zien waren op XFI 2018.

Yamaha XFI 2018

Yamaha Home Audio Europe was aanwezig op XFI 2018 en demonstreerde o.a. haar MusicCast Vinyl 500 die voor het eerst aan het Nederlandse publiek werd getoond. Maar ook nieuwe streamingluidsprekers, receivers en nieuwe technologie waren van de partij bij Yamaha. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan zeker onze video!

Geplaatst door audiovideo2day op Woensdag 24 oktober 2018

 

Verkooppunten van het merk yamaha