Audio- en videogigant LG heeft maar liefst drie EISA-awards gekregen voor de LG OLED C7. Van Test-Aankoop werd het model ook nog eens bekroond met het predicaat ‘Beste van de test’.

De European Imaging and Sound Association (EISA) heeft de LG OLED65E7 bekroond met de award van 2017-2018 voor beste OLED tv. Dit is niet voor het eerst: LG krijgt al voor de zesde keer op rij een bekroning voor een van hun OLED tv’s. De line-up van 2017 van LG werd al door diverse organisaties genoemd. Zo gaf Test-Aankoop de titel van ‘Beste van de test’ aan de LG OLED55C7V in juli.

De EISA-award voor de LG OLED65E7V kwam er dankzij het sublieme beeld van het model. Daarnaast is ook de grote kijkhoek en premium ondersteuning van HDR10 en Dolby Vision noemenswaardig. LG zelf zegt erg fier te zijn op de awards. Het merk geeft aan een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van OLED-technologie en dat hun modellen de premium tv-markt leiden.

Verder ontving de LG SUPER UHD TV 55SJ850V de EISA LCD TV 2017-2018 award voor de rijke kleuren, brede kijkhoek, intuïtieve webOS 3.5 interface en HDR. De LG SJ9 soundbar werd EISA Soundbar 2017 door zijn strakke ontwerp en heldere geluidsweergave met Dolby Atmos.

Verkooppunten van het merk lg