Loewe breidt hun portfolio verder uit met twee home cinema sets, namelijk de Loewe home cinema set 531 en de home cinema set 553. Beide sets zijn voorzien van unieke functies en stellen nieuwe normen op het gebied van geluid en gebruiksgemak. Aldus Loewe. In elke set zit een soundbar, subwoofer en surround speakers zodat filmliefhebbers kunnen genieten van optimaal geluid.

Beide sets zijn compatibel met verschillende systemen. Plug & Play? Daar mag je op rekenen. De vier Loewe klang mr draadloze actieve speakers zijn gekoppeld aan de soundbar als discrete surround speakers.

De combinaties omvatten elk de Loewe klang bar5 mr, de Loewe klang sub5 subwoofer en de Loewe klang mr5, Loewe klang mr3 of Loewe klang mr1 multi-room speakers. Beide combinaties zijn 5.1.2 Dolby Atmos home theater systemen en ze bieden in totaal acht kanalen. De home cinema sets kunnen ook uitgebreid worden met grotere surround speakers of met een extra subwoofer (via draadloze signaaloverdracht met de Loewe Wireless Digital Audiolink (WDAL 2.0) technologie).

Loewe home cinema setsDe actieve 5.1.2 Dolby Atmos soundbar met geïntegreerde naar boven stralende speakers voorziet een meeslepend 3D-geluid en levert 440 Watt totaal muziekvermogen voor een natuurlijke geluidservaring.

De nieuwe Loewe home cinema sets zijn ook een goede basis voor een multiroom-audiosysteem dat uitgebreid kan worden naar de volledige woning. Je kunt het gebruiken om films en tv-programma’s te bekijken, maar ook om muziek te luisteren. Je kan muziek streamen vanaf een smartphone of tablet via wifi, alsook verschillende apps zoals Spotify. Zo kan je bijvoorbeeld naar muziekvideo’s kijken op je tv in de woonkamer en het geluid ook afspelen op de speaker in de slaapkamer, allemaal in perfecte synchronisatie.

Het ontwerp van de sets is zo gemaakt dat het past bij verschillende soorten interieurs. Hierdoor kunnen de Loewe-audioproducten niet alleen voorzien in de behoeften van de bioscoopfans, maar kunnen ze ook een aanvulling zijn op de uitstraling van de kamer waarin ze geplaatst worden.

Verkooppunten van het merk loewe