Loewe introduceert de klang bar3 mr, een multiroom soundbar met geïntegreerde subwoofer. De soundbar biedt ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X. Met Atmos Virtual en Virtual X wordt een driedimensionale soundervaring gecreëerd.

Het multiroom-platform van de klangbar3 mr is gebaseerd op DTS Play-Fi en ondersteunt ook Apple- en Google Home. De soundbar heeft een totaal muziekvermogen van 360 Watt. Dolby Atmos, DTS-X, Atmos virtual en Virtual X zorgen voor een optimale filmervaring.

De soundbar is compatibel met extra Loewe klang mr luidsprekers. De klang mr1, klang mr3 of klang mr5 kunnen draadloos toegevoegd worden aan een bestaande installatie. Of het nu gaat om een meerkanaals thuisbioscoop, multi-room audio of beide tegelijk.

Apple Airplay 2 en Chromecast zijn ingebouwd. De klang bar3 mr biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende diensten zoals Spotify, Amazon Music, TIDAL, Deezer en internetradio. Twee parallelle, naar boven gerichte subwoofers met 4 inch drivers en basreflexpoorten (links en rechts) zorgen voor een brede en onopvallende basbasis.

Het apparaat is voorzien van drie HDMI-aansluitingen en 4K pass-through voor het aansluiten van UHD-spelers, settopboxen en spelconsoles.

Verkooppunten van het merk loewe