De Chord Poly ondersteunt nu de muziekstreamingservices Tidal en Qobuz via DLNA-apps van derden. De draadloze streamingmodule voor de Mojo DAC/hoofdtelefoonversterker van Chord heeft deze functie ontvangen dankzij een recente update.

Maar er is meer: deze update zorgt ervoor dat de Poly ook Roon Ready gecertificeerd is, compatibiliteit heeft met internetradio, DSD-rendering en ook gapless playback ondersteunt (als dat ondersteund wordt door de gebruikte app).

Daarbuiten komt ook nieuwe Wi-Fi-driver als onderdeel van de update, waardoor de Wi-Fi-prestaties en flexibiliteit verbeteren. Er wordt ook beweerd dat het sneller is dan 2,4 GHz-netwerken. Bluetooth is ook verbeterd en biedt betere co-existentie met wifi. En er is nu Id3tag-ondersteuning, ondersteuning voor MP3-indexering en een algemene update voor MPD.

Maar dat is niet alles. De configuratieschakelaar is verbeterd, waardoor u kunt schakelen tussen hotspot en netwerkmodus en toegang hebt tot hotspot-wachtwoordreset, Bluetooth-pincode resetten en fabrieksinstellingen herstellen.

Ten slotte zijn de Android- en iOS-apps ook bijgewerkt. Ze laten je nu inloggen bij Qobuz en Tidal en luisteren naar internetradio en voegt je favoriete stations toe.

Verkooppunten van het merk chord-electronics