Naar aanleiding van CES 2022 lanceerde Samsung onder andere ‘The Freestyle’. De naam zou het niet verklappen, maar dit betreft een slimme maar bovenal draagbare projector. Zo is dit exemplaar perfect om overal te genieten van optimaal beeld en entertainment. Deze lichtgewicht projector is overigens voorzien van een slimme luidspreker én sfeerverlichting.

Met de komst van ‘The Freestyle’ richt Samsung zich vooral op ‘GenZ’ en ‘millennials’. De projector heeft een gewicht van slechts 830 gram. Eén van de vele aspecten die dit model erg uniek maakt: de veelzijdigheid. In tegenstelling tot conventionele projectoren kan de bijhorende houder van de projector tot wel 180 graden draaien. Op die manier kunnen eindgebruikers genieten van video in hoge kwaliteit. Ongeacht de ‘locatie’. Op tafels, vloeren, muren of plafonds. Er is zelfs geen apart scherm nodig. Als dat niet handig is?

Aldus Johan Van Campenhout, Product Manager TV van Samsung België. ‘Zonder de beperking in ruimte en vormfactor is The Freestyle een leuk en veelzijdig apparaat dat op allerlei manieren gebruikt kan worden.’

“The Freestyle is een unieke projector die is gericht op ultieme veelzijdigheid en flexibiliteit om tegemoet te komen aan de veranderende levensstijl van de consument.”

Wat betreft mogelijkheden kent The Freestyle dezelfde functionaliteiten als de Smart TV’s van Samsung. Denk hierbij maar aan ingebouwde apps van streamingdiensten en functies voor spiegelen en casten. Bovendien is de projector compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten. Bovendien is het de eerste draagbare projector die gecertificeerd is door wereldwijde OTT-partners.

En als dat niet genoeg zou zijn, dan is er nog altijd de spraakbesturing op afstand. Op die manier kunnen trotse eigenaars hun favoriete spraakassistent kiezen wanneer ze het apparaat handsfree gebruiken.

De projector komt met volledig automatische keystone- en levelingfuncties. Daarnaast heeft The Freestyle nog een autofocusfunctie zodanig dat een helder beeld op elk oppervlak werkelijkheid wordt. En dat tot een grootte van wel 100 inch.

Om overal, ‘on the go’, te kunnen genieten van een weergaloos beeld, werkt The Freestyle met externe batterypacks die USB-PD en 60W/20V output of hoger ondersteunen.

Samsung laat weten dat pre-orders voor de Belgische markt van start gaan op 20 januari. Naar verwachting wordt The Freestyle beschikbaar vanaf 14 februari in België.

Wil je meer weten over The Freestyle? Neem dan gerust hier eens een kijkje en laat je verassen. Of ontdek de ‘introductiefilm‘ waarin Samsung op een leuke manier dit fraaie maar bovenal sfeervolle belevingsproduct ‘uit de doeken doet’.

Verkooppunten van het merk samsung