Door Lumin toe te voegen aan haar portfolio, denkt Penhold b.v. haar visie op de markt en waar deze zich heen beweegt nog maar eens extra te onderstrepen. Enkel producten van een bepaalde kwaliteit willen zij opnemen om zo het voordeel te geven aan de resellers zodat ze zich voornamelijk hiermee kunnen onderscheiden. De keuze voor een streaming specialist als LUMIN geeft aan dat ook op het gebied van streaming audio een bepaald niveau gevonden kan worden. Het is juist dat niveau waarvan de consument uiteindelijk het meest zal profiteren.

Het motto van Lumin is vrij duidelijk: stream alles: van MQA tot DSD, van FLAC tot WAF… Ook aan nieuwe content wordt gedacht door native ondersteuning voor TIDAL, Qobuz, Spotify en AirPlay. De producten van Lumin beschikken altijd over de laatste nieuwe streaming-technologieën, maar ook ondersteuning van Roon en MQA.

De keuze voor alleen top of the line componenten, echt gebalanceerde ontwerpen en interferentievrije, aluminium behuizingen verzekeren de best mogelijk weergave. Muzikaliteit staat dan ook zeer hoog in het vaandel. Met vijf netwerk spelers, een netwerk transport, een versterker, een netwerk speler/versterker en een netwerk muziekbibliotheek is er voor iedere muziekliefhebber keuze te over. De bediening verloopt vrij gemakkelijk dankzij de speciale app.

Bij Penhold b.v. zijn ze laaiend enthousiast: “Wij zijn natuurlijk uitermate verheugd dat de keuze van deze fabrikant op ons gevallen is. Samen met onze enthousiaste verkooppunten zijn wij van plan zoveel mogelijk consumenten te verblijden met dit unieke merk en de populariteit tot ongekende hoogte te stuwen.”

Verkooppunten van het merk lumin