Naast de bestaande RS250 streamer van HiFi Rose, brengt het Koreaanse audiomerk een ‘opvolger’ uit: de RS250A. Dit betreft een multimedianetwerkspeler met ingebouwde ES9028PRO DAC. Het exemplaar beschikt over een een uniek design en staat garant voor de ultieme streaming beleving. Aan de voorzijde is een goed afleesbaar 8,8 inch touchscreen aanwezig wat de bediening nog eenvoudiger maakt. Bovendien is een slimme volume/mute knop geintegreerd. Deze RS250A heeft werkelijk alle streaming functionaliteiten ‘aan borod’ waar een muziekliefhebber blij van wordt.

Zoals eerder gezegd is de RS250A voorzien van een ESS-vlaggenschip-DAC (ES9028PRO) die garant staat voor een maximale geluidskwaliteit met weinig ruis en vervorming. Inclusief een hoge resolutie. De verwerking van PCM 32 bit/768 kHz en native DSD512 signalen behoort tot de mogelijkheden.

Een volledig lineaire voeding zorgt voor een ‘schone’ en betrouwbare voeding voor zowel de CPU als audio-uitgangscircuits. Ruis wordt tot een absoluut minimum beperkt zodanig dat het onderste uit de ‘muzikale kan’ wordt gehaald.

Met een paar intuïtieve klikken speel je internetradiostations af of beluister je podcasts. Met behulp van ‘ROSE Tube’ kijk je naar YouTube video’s in een beeldkwaliteit van 4K. Al dan niet via jouw televisie of het display. Inderdaad, je leest het goed: met de RS250A kan het ook via een tv. Meteen ook één van de grootste verschillen ten op zichte van zijn ‘kleinere broer’: de HDMI aansluiting.

HiFi Rose RS250A

In de ROSE Connect smartphone app krijg je een overzicht van al je muziekcollecties. Bedien je de RS250A liever op een ‘vertrouwde manier’? Dan is er nog altijd de meegeleverde Bluetooth remote control. Een ondersteuning voor Spotify Connect, TIDAL en Qobuz? Dat zeker.

De streamer is geschikt voor MQS, ook wel beter gekend als ‘Master Quality Sound’. Zo kan je optimaal genieten van de TIDAL Master collection. Muziek streamen via AirPlay, DLNA of Roon? De keuze is aan jou.

Ben je benieuwd wat de RS250A van Hifi Rose nog zo uniek maakt? Dan is de website van de producent niet te missen.

Verkooppunten van het merk hifi-rose