Om de componenten optimaal te laten presteren, mogen ze niet worden beïnvloed door de inherente trillingen en resonantie van andere componenten in het systeem. Daarom heeft IsoAcoustics haar Delos-platformen uitgebracht.

De nieuwe platforms, vernoemd naar het mythologische Griekse eiland, hebben de vorm van een vrij aantrekkelijk massief blok, dat dicht esdoornhout combineert met isolatoren van IsoAcoustics in naam van het elimineren van interferentie.

IsoAcoustics Delos

Het gepatenteerde ontwerp is verkrijgbaar in twee maten: 45,5 cm (breedte) x 38cm (diepte) en 56cm (breedte) x 40,5cm (diepte), verkrijgbaar in opties van 4,5 of 7,5 cm dik. De grotere maat heeft een extra rij geïntegreerde isolatoren en heeft een maximaal draagvermogen van 40,8 kg (4,5 cm dik) of 45,4 kg (7,5 cm dikte). Het kleinere formaat kan ondertussen een gewicht van hifi tot 24,9 kg (4,5 cm dikte) en 29,5 kg (7,4 cm dikte) dragen.

De prijzen voor de IsoAcoustics Delos-serie is nog bekendgemaakt in euro’s, maar in Britse ponden beginnen de prijzen vanaf £400.

Verkooppunten van het merk isoacoustics