Met 2022 in het vooruitzicht heeft JBL absoluut niet stilgezeten. Dat is wel heel duidelijk, zeker na de recentelijke introductie van hun Pulse 5, BoomBox 3 of PartyBox Encore waar het eerder al over hadden. En als dat nog niet genoeg is, bouwt JBL nog verder op het succes van hun JBL Live Pro in-ears. Maak kennis met de nieuwste JBL Live Pro 2 oortjes. Het motto van JBL? Dat luidt als volgt: blijf altijd verbonden met een perfecte spraakkwaliteit en True Adaptive Noise Cancelling. Klaar om meer te ontdekken?

JBL Live Pro 2

Het ‘Live assortiment’ van volledig draadloze in-ears krijgt er dus een nieuwe telg bij die luistert naar de naam ‘JBL Live Pro 2’. De ‘blikvangers’ van dit exemplaar? Dat zijn onder andere de True Adaptive Noise Cancelling met slimme omgevingsfuncties, een verbeterde batterijlevensduur en 6 microfoons die een perfecte verstaanbaarheid garanderen.

“Of je nu luistert naar muziek, een podcast of een zoom-vergadering – dankzij JBL Signature Sound leveren de JBL Live Pro 2 altijd de hoogste prestaties, op elk moment van de dag.”

Lees ook


De PartyBox Encore speaker van JBL steelt de ‘muzikale show’

 


 

De JBL Live Pro 2 is voorzien van 11 mm drivers die zijn ‘opgevat’ in een ‘stick’-ontwerp. Het doel? Een verbeterde ruisonderdrukking en audiokwaliteit nastreven. Dankzij de integratie van True Adaptive Noise Cancelling, smart ambient incluis, worden gebruikers in de mogelijkheid gesteld om de hoeveelheid achtergrondgeluid die ze willen ‘binnenlaten’ te modificeren. Op die manier kan een trotse eigenaar zich bewust blijven van de omgeving.

Bovendien wordt er ‘handsfree-ondersteuning’ geboden. In die zin dat je, mede dankzij de My JBL Headphones-app, eenvoudige toegang krijgt tot spraakassistentie. De JBL Live Pro 2 is waterdichtheid volgens IPX5. Zo weet dit model zijn ‘mannetje wel te staan’ door weer en wind.

Er zijn in totaal zes ingebouwde ingebouwde microfoons aanwezig die ruis en wind isoleren voor een, naar eigen zeggen, buitengewone gesprekskwaliteit. Ongeacht waar je ook bent. Een belangstellende mag rekenen op een speelduur tot wel 40 uur.

De oordopjes zullen leverbaar worden in het voorjaar van 2022. Er zijn drie afwerkingen beschikbaar waaronder blauw, zwart en wit. JBL voegt eraan toe dat de LIVE Pro 2 voorzien is van hun nieuwste milieuvriendelijke verpakking.

Verkooppunten van het merk jbl