Wil jij graag het geluid van jouw (thuis)kantoor een boost geven? Dan zijn de Klipsch ProMedia 2.1 speakers, voorzien van bluetooth, misschien wel je perfecte muzikale partner. Eerder in 2020 kwam de gekende audiofabrikant al op de proppen met zijn voorganger: de ProMedia 2.1.

De Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth is de volgende generatie van de legendarische Klipsch ProMedia 2.1. Daarmee willen ze graag de lat nóg hoger leggen wat betreft de audiokwaliteit van een computerluidspreker.

“The Klipsch ProMedia 2.1 Bluetooth® is the next generation of the legendary Klipsch ProMedia 2.1, which singlehandedly raised the bar on what is defined as exceptional sound from a computer speaker.”

Draadloos muziek streamen vanaf je computer, tablet, smartphone of laptop? The choice is yours. Het enige wat je hoeft te doen is je smart device verbinden met de ProMedia 2.1 Bluetooth van Klipsch en je bent klaar om te genieten van je favoriete tunes in hoge kwaliteit.

Lees ook


Klipsch HP-1Klipsch stelt HP-1 ANC-hoofdtelefoon voor

 


 

Elke luidspreker is voorzien van een MicroTractrix 8 cm mid-bass driver en een 19 mm polyetherimide tweeter. Naar eigen zeggen zorgen deze twee o.a. voor extreem hoge tonen en natuurlijke middentonen. Maar dan toch verpakt in een klein design. De belofte van Klipsch? Dat zijn ongelooflijke akoestische prestaties.

Daarbij hoort natuurlijk ook nog de subwoofer die samen met de speakers zorgen voor een vermogen van maar liefst 200 Watt. Daarmee worden er diepe en krachtige bassen gegarandeerd op jouw bureau. Bovendien is ie compatibel met andere apparaten via bijvoorbeeld de koptelefoonaansluiting en miniplug-ingang.

Als je graag alles te weten wil komen over de ProMedia 2.1 Bluetooth, dan surf je best even naar de website van Klipsch voor alle details.

Verkooppunten van het merk klipsch