Maak jouw werkplek ergonomisch met een monitor die zich aanpast aan jou. Ze begint de introductie van LG’s UltraFine Display Ergo. Daarmee ervaar je een comfortabele en flexibelere desktopconfiguratie. Aldus LG: the UltraFine Display Ergo is designed around you. Boost your productivity with new innovations for ergonomics and workplace.

LG UltraFine Display ErgoDit model brengt o.a. een innovatieve en ergonomische arm die aan jouw behoeften voldoet. Bevestig de standaard aan je bureau, hang de monitor op en werk de kabels weg met de bijgeleverde C-klem. Dankzij het One Click Mount-systeem doe je aan eenvoudig kabelmanagement en dat slechts in enkele seconden. Pas eenvoudig het draaipunt, de hoogte en kanteling aan en werk met een verbeterde houding én productiviteit.

Het scherm is 31,5 inch groot en biedt ondersteuning voor 4K- en HDR10-content. Met zijn resolutie van 3840 x 2160 biedt LG’s UHD-scherm realistische kleuren, een verbeterd contrast, een verbeterde helderheid en nóg meer detail. Naar eigen zeggen komt bij dit scherm productiviteit, spel en entertainment samen in 1 geheel.

LG heeft het UltraFine Display Ergo display vooral ontworpen voor iedereen die over het algemeen veel tijd doorbrengt achter zijn bureau. Door de technologische en ergonomische specificaties van de exclusief ontworpen standaard wordt er een hoge mate van instelbaarheid gegarandeerd. Op die manier kan jij als eindgebruiker je werkruimte het best afstemmen op basis van jouw persoonlijke wensen en noden.

Heb jij ook steeds meer last van fysieke klachten door een slechte zithouding tijdens al dat (thuis)werken? Neem dan zeker eens een kijkje naar hun LG UltraFine Display Ergo: een monitor met een flexibel en ergonomisch ontwerp dat je gemakkelijk zelf kan aanpassen, afhankelijk van je omgeving en werkstijl.

Verkooppunten van het merk lg