LG Electronics heeft de 55SVH7E videowall gelanceerd. De 55SVH7E videowall bestaat uit uniforme en naadloze displays. De slanke bezel en de uniforme witbalans laat de overlap van panelen zo goed als verdwijnen. De scanningsmethode van de panelen is ook aangepast, zodat zelfs de snelst bewegende bal over het scherm beweegt, zonder dat er een zichtbare overgang in het beeld ontstaat. In combinatie met het gebruik van IPS, is de kijkhoek niet alleen voor kijkers aan de linker- of rechterkant helder, maar ook voor kijkers op een flinke afstand.

De bezel van slechts 0,44mm zorgt ervoor dat de lijn van de rand van het paneel zo dun is dat deze met een balpen zou kunnen worden getekend. Met andere woorden, de lijn waar twee panelen samenkomen, is ongeveer zo dun als een creditcard. De naad wordt onzichtbaar gemaakt door de uniforme witbalans. In tegenstelling tot een conventionele videowall, die bij de randen van elk paneel donkerder wordt, biedt de 55SVH7E een gelijkmatige kleur over het volledige beeld. Zowel de witbalans als de kleurtemperaturen kunnen in elke modus worden aangepast, een stap omhoog ten opzichte van eerdere iteraties, waar alleen in ‘full-white-modus’aanpassingen mogelijk waren.

Innovatieve en snelle content

Dankzij de nieuwe, innovatieve modulescanner, kan snel bewegende content nu probleemloos over meerdere panelen worden getoond, in tegenstelling tot andere videowalls die het beeld vanaf hetzelfde punt op elk scherm laden. De inhoud is gemakkelijk te laden dankzij het ingebouwde SoC en webOS smart signage platform. Het is zelfs mogelijk om content te animeren of toe te voegen tijdens het afspelen van video’s via webapps of real-time streaming.

De verbeterde kijkhoek en het naadloze beeld van de 55SVH7E videowall maken het een geschikt product voor uiteenlopende ruimtes, van een vergaderruimte of nieuwsstudio tot een winkel of evenementenhal. Het is een innovatieve oplossing voor elk project waarbij levensechte beelden moeten worden getoond.

Verkooppunten van het merk lg