LG Electronics (LG) presenteert op CES 2018 een superieur, duidelijker en slimmer assortiment premium audioproducten en belooft de manier te veranderen waarop mensen denken over thuisluidsprekers. Nieuw voor 2018 is de geavanceerde high-performance audiotechnologie van Meridian Audio voor een meer natuurlijk en warm geluid. Van meeslepende Dolby Atmos ® soundbars tot draagbare Bluetooth-luidsprekers en de nieuwste kunstmatige intelligentie (AI) luidspreker, LG heeft iets voor elke muziek- en filmliefhebber waaronder de LG SK10Y soundbar.
Geluid rondom en boven
De nieuwe SK10Y-soundbar van LG levert 550 W en ondersteunt 5.1.2-kanalen door gebruik te maken van de kracht van Dolby Atmos-technologie. Een uniek aspect van de technologie is dat unieke ‘geluidsobjecten’ overal precies in een driedimensionale ruimte kunnen worden geplaatst voor een meeslepend geluid uit alle richtingen, inclusief het plafond, dat het realisme en het effect van de actie versterkt. Om zo’n krachtig, gestructureerd geluid te creëren, is de SK10Y uitgerust met meerdere luidsprekers – waaronder een paar krachtige up-firing luidsprekers – om de luisteraar vanuit elke hoek te bereiken.
De samenwerking van LG met Meridian Audio is de SK10Y-luidspreker ten goede gekomen met innovatieve digitale audiobewerkingen. Als pionier op het gebied van high-performance, high-fidelity-audio en een autoriteit op het gebied van Digital Signal Processing (DSP) en op het gebied van psycho-akoestiek, heeft Meridian de SK10Y voorzien van een hoog prestatieniveau, inclusief de bas- en ruimtetechnologie om luisteraars in rijke, compromisloos geluid. Waar de luisteraar ook zit, de geluiden lijken warmer en meeslepender. Meridian’s Height Elevation-technologie verhoogt het geluid tot het niveau van het scherm, waarbij spraak en muziek extra helder zijn. Bovendien is de LG SK10Y compatibel met hoogwaardige lossless audiobestanden om perfect geluid te reproduceren.
Vanuit ontwerpperspectief is de SK10Y een toestel dat naadloos past onder verschillende  OLED of SUPER UHD TV-modellen. Het apparaat is ook uiterst toegankelijk, met volledige connectiviteit met hubs, luidsprekers en andere slimme apparaten die Chromecast ondersteunen. Zeg gewoon “OK Google” om de soundbar te laten beginnen met het afspelen van uw favoriete nummer, podcast of audiofragment van uw favoriete online streamingservice.
 

Verkooppunten van het merk lg