LG Electronics onthult haar soundbar line-up voor 2024, met inbegrip van de modellen S95TR, SG10TY en S70TY. Ontworpen om naadloos aan te sluiten bij LG-televisies, beloven deze soundbars een verheven thuisbioscoopervaring met hun krachtige geluidskwaliteit, uitgebreide functies en verfijnde ontwerpen. Deze nieuwe soundbars creëren een versterkte synergie tussen de soundbar en de tv, waarbij de verbeterde audiokwaliteit van LG’s nieuwste modellen de thuisentertainmentervaring verrijkt met een intenser gevoel van onderdompeling en meer gemak. In combinatie met WOW Orchestra benutten de soundbar en LG-tv het volledige potentieel van hun audiokanalen, wat resulteert in een ongeëvenaarde audio-ervaring met een vergroot klankbeeld en verbeterde diepte en hoogte. LG’s nieuwe soundbars bieden ook de superieure kwaliteit van Dolby Atmos, ondersteund door de geavanceerde technologie van DTS:X.

WOWCAST voor Draadloze Connectiviteit:
WOWCAST tilt audiokwaliteit naar een hoger niveau door draadloze connectiviteit met LG-tv’s te bieden voor de S95TR- en SG10TY-modellen. Hierdoor wordt superieur geluid gegarandeerd, zelfs bij het afspelen van Dolby Atmos-audio. Alle drie de nieuwe soundbarmodellen hebben de WOW-interface, een intuïtieve en gebruiksvriendelijke methode om eenvoudig soundbar-instellingen te beheren en geluidsmodi te delen met de tv.

Premium S95TR-model:
Het vlaggenschipmodel, de S95TR, levert een indrukwekkende output van 810W en meeslepend surround sound via zijn 15 kanalen. Met vijf omhoog gerichte kanalen, inclusief de eerste center omhoog gerichte luidspreker in de branche, biedt de S95TR een ongeëvenaarde driedimensionale audio-ervaring met verbeterde helderheid en een uitgebreid klankbeeld. Het vernieuwde ontwerp zorgt voor een naadloze audiovisuele ervaring met precieze hoogte-uitlijning ten opzichte van het tv-scherm.

SG10TY:
De SG10TY, een andere nieuwe LG-soundbar, dient als de perfecte audio- en visuele metgezel voor LG’s premium OLED-tv’s. Dankzij WOW Orchestra, WOW Interface en WOWCAST integreert de SG10TY moeiteloos met LG OLED-tv’s voor een complete kijkervaring met een groter gevoel van onderdompeling. De draadloze verbinding met WOWCAST zorgt voor een onberispelijke luisterervaring met hoogwaardige audiokwaliteit voor het afspelen van favoriete nummers op muziekstreamingplatforms zoals Tidal Connect en Spotify Connect.

S70TY:
De S70TY-soundbar, ideaal voor LG QNED-tv’s met zijn eenvoudige en compacte ontwerp, bevat eveneens de eerste center omhoog gerichte luidspreker in de branche. Met een speciale beugel voor eenvoudige plaatsing onder de QNED-tv biedt dit model niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook een aanpasbare wandmontage op verschillende hoogtes en locaties.

Geavanceerde Audiotechnologieën:
LG’s Triple Level Spatial Sound-technologie past kanaalanalyse toe via een 3D-engine om luisteraars te betoveren met levensecht geluid en een overtuigend gevoel van ruimte. De AI Room Calibration, die in 2024 wordt uitgebreid, analyseert snel de omgeving van een kamer en past de instellingen aan om het geluid te optimaliseren en aan te passen aan de akoestiek van de ruimte.

Toekomstige Innovaties:
In 2024 plant LG ook de introductie van nieuwe edities van speakers en oordopjes op de wereldmarkt. De XO2, ondanks zijn compacte ontwerp, biedt de authentieke, omnidirectionele audio van de LG XBOOM 360-speaker. Met unieke 360-graden sfeerverlichting en verbeterde draadloze connectiviteit, belooft de XO2 een verrijkende luisterervaring.

De TONE Free-oordopjes blijven een ideale keuze voor onderweg, met gebruikersgerichte functies en een comfortabele pasvorm. Het nieuwste T90S-model biedt gebalanceerd geluid, verbeterde Dolby Head Tracking en verfijnde Adaptive ANC, en ondersteunt Plug & Wireless voor niet-Bluetooth apparaten.

Lee Jeong-seok, hoofd van LG Home Entertainment Company’s audiobusiness, verklaart: ‘LG blijft toegewijd aan het leveren van ongeëvenaarde audiovisuele ervaringen met superieure kwaliteit om het leven van onze gewaardeerde klanten te verbeteren. We blijven ons inzetten voor meeslepende home entertainment-ervaringen met de premium soundbarproducten van LG, zodat onze klanten genieten van het allerbeste, met nog verbeterd surround sound geoptimaliseerd voor LG OLED-tv’s en LG QNED-tv’s.’

LG’s nieuwste innovaties en technologieën voor home entertainment zullen te zien zijn tijdens CES 2024 van 9 tot 12 januari in de stand van het bedrijf (#16008, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Volg #LGCES2024 op sociale media om op de hoogte te blijven van alle opwindende aankondigingen van LG tijdens CES.

Verkooppunten van het merk lg