De Lyngdorf TDAI-3400 kenden jullie ongetwijfeld al: een high-end versterker, een digitale signaalprocessor, een PCM/DSD digitaal-analoog-convertor, een analoog-digitaal-convertor, … Leuk nieuws vanuit het Deense audiobedrijf want ze kondigen een software-update aan voor dit audiofiele vlaggenschipmodel. Als dat niet leuk is?

“With the latest update, the amplifier now includes the MQA Core Decoder, allowing MQA files to be decoded and played directly.”

Lyngdorf gaf de TDAI-3400 eerder in oktober 2020 al een update door de toevoeging TIDAL Connect. Maar nu komt het gerenommeerde audiomerk dus op de proppen met een spiksplinternieuwe MQA-update.

Ben jij nog niet zo bekend met MQA? MQA is een bekroonde technologie waarmee jij als muziekliefhebber, audiofiel, … de originele masteropname van een nummer kan streamen. Hoewel jij als trotse TDAI-3400-eigenaar al MQA-bestanden kon afspelen met TIDAL Connect, maakt de toevoeging van de geïntegreerde MQA Core Decoder nu een nóg hogere resolutie tijdens het streamen mogelijk. Inclusief het afspelen van MQA-bestanden van andere bronnen: denk daar bijvoorbeeld maar aan een lokale USB-schijf, een computer, …

Lees ook


Lyngdorf TDAI-1120 Primeur!Lyngdorf TDAI-1120

 


 

De nieuwe update is ondertussen al beschikbaar en gemakkelijk toegankelijk via de bijhorende app van de versterker of via een externe upload vanaf een USB of SD-kaart.

Was jij nog niet zo vertrouwd met de TDAI-3400 van Lyngdorf? In deze sfeervolle video die wij eerder maakten legt Peter Neirinck van AudioPerfect jullie alles haarfijn uit, van naadje tot draadje. Benieuwd?

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio