Op zaterdag 30 september 2023 slaan Poulissen Audio Video Center en Monitor Audio Nederland de handen ineen. Het resultaat hiervan? Een boeiende demonstratiedag, perfect geschikt voor audioliefhebbers. Deze dag zal een uitgelezen kans zijn om de nieuwste en meest geavanceerde luidsprekers van Monitor Audio zelf te ervaren.

Monitor Audio Hyphn

Waar jij op mag rekenen? Ervaren productspecialisten, Mark den Hertog en Lex van ’t Hoenderdaal van Monitor Audio Nederland, die jou kennis laten maken met het nieuwste op het gebied van luidsprekers. Het absolute hoogtepunt van de show zijn de Monitor Audio Hyphn luidsprekers. Zeg maar: het paradepaardje van Monitor Audio wat betreft speakers. Deze hoogwaardige exemplaren wordt aangeprezen als ‘de meest ambitieuze, technisch geavanceerde en krachtigste luidspreker in de geschiedenis van het bedrijf’. Klinkt als muziek in de oren.

Daarnaast worden de nieuwste Monitor Audio Platinum 3G speakers gepresenteerd. Deze modellen zijn naar eigen zeggen indrukwekkend en belichamen alle ervaring en expertise die Monitor Audio heeft opgebouwd. Wil jij graag ontdekken wat deze speakers zo bijzonder maken? Dan loont het de moeite om langs te gaan bij Poulissen Audio Video Center op 30 september 2023.

Pathos Acoustics

Naast de nieuwste luidsprekers van Monitor Audio krijg je als bezoeker de kans om kennis te maken met Pathos Acoustics, een toonaangevend Italiaans merk dat zich specialiseert in hybride buizenversterkers. Het Italiaanse vakmanschap gaat hand in hand met audiofiele technologie. Ideaal voor een adembenemende geluidsbeleving.

Tijdens de demonstraties kan je vrijblijvend binnenlopen om de producten zelf ervaren. Je wordt in de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen aan de experts van Monitor Audio. Jouw eigen, favoriete muziek meenemen om te horen hoe het klinkt? Het kan!

Praktische informatie

  • Wanneer? Zaterdag 30 september 2023 (van 10 tot 17 uur);
  • Waar? Poulissen Audio Video Center, Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond;
  • Aanmelding? Dat is niet nodig, je kan vrij binnenlopen.

Mocht je de nieuwe luidsprekers op een ander moment willen ervaren, dan kan je alsnog een luisterafspraak maken bij Poulissen. Zij reserveren graag de Monitor Audio-luisterruimte voor jou. De Hyphn en Platinum 3G-series staan dan volledig klaar voor een luistersessie. Bel hiervoor met Poulissen via +31475335716, stuur een e-mail naar info@poulissen.nl of maak een online luisterafspraak.

Poulissen Audio Video Center en Monitor Audio Nederland kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen op zaterdag 30 september 2023. Deze dag zal gevuld worden met hoogwaardige audioprestaties. Klaar voor een spannende luisterervaring? Ga en ontdek de toekomst van luidsrpekers. Meer weten over de Monitor Audio Hyphn luidsprekers? Slechts 1 adres: monitoraudio.com.

Verkooppunten van het merk monitor-audio