De nieuwe Monitor Audio CLG-W10-subwoofer is ontworpen om de bas, letterlijk, naar buiten te brengen. Het kan gedeeltelijk worden ingegraven of op een terras of patio gezet worden. De compacte afmetingen maken het uiterst veelzijdig en voorzien de systeemontwerper van een verscheidenheid aan installatie-opties. De CLG-W10 is de nieuwste toevoeging aan het Climate Garden System van Monitor Audio en is ontworpen om de lage frequenties te versterken wanneer deze wordt gecombineerd met een van de buitenspeakers in de serie.

Monitor Audio CLG-W10
Plaatsing luidspreker voor in te graven

Geniaal ontworpen om verborgen te blijven in een tuinlandschap, neemt het Climate Garden System de bekroonde hi-fi geluidskwaliteit van Monitor Audio over van huis tot tuin en voorziet muziekliefhebbers van de lifestyle-ervaring van groot, breed en gedetailleerd geluid in de buitenlucht.

De CLG-W10 is sterk en duurzaam in extreme omstandigheden buitenshuis en heeft een IP54-rating. Het unieke ontwerp en fabricageproces zorgt voor geen gewrichten, waardoor de subwoofer ongevoelig is voor water. De donkerbruine kleur mengt perfect met landschapstinten en, omdat het niet geverfd of gecoat is, zal het oppervlak na verloop van tijd niet versplinteren of verslechteren.

Monitor Audio CLG-W10
Plaatsing luidspreker boven de oppervlakte

De subwoofer heeft een op maat gemaakte omgekeerde kegelaandrijver met een stijf koepelvormig diafragma (gevormd uit Monitor Audio’s bekend C-CAM-materiaal) om krachtige bassen te kunnen leveren. De omgekeerde koepel zorgt ervoor dat het water via ventilatieopeningen zullen wegvloeien. Dankzij de keramische coating is de C-CAM ongevoelig voor vocht en een zware weersomstandigheden.

Alle luidsprekers in het Climate Garden System leveren een luxueuze mix van onopvallende esthetiek en een volledig bereik in tuinen van elke grootte. Een tuinsysteem kan bestaan ​​uit maximaal zestien CLG140- of CLG160-satellietluidsprekers en maximaal drie CLG-W10- of CLG-W12-subwoofers bij gebruik van een IA800-2C-versterker in een 70/100 V-lijnarray. De set-up is uitbreidbaar met extra satelliet-, subwoofer- en versterkersets afhankelijk van de tuin. Het temperatuurbereik van de luidspreker gaat van -20°C tot + 70°C.

Wanneer deze luidsprekers zullen uitkomen en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Verkooppunten van het merk monitor-audio