Poulissen Audio Video Center, ondertussen al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde in Roermond, laat weten dat ze hun assortiment verder uitbreiden in de vorm van een nieuw merk dat ze mogen toevoegen aan hun uitgebreide portfolio. ‘Meet’ HiFi ROSE. Deze fabrikant van met name mediaspelers richt zich op de moderne technologie om aan te sluiten bij de hedendaagse manieren van muziekbeleving. Dit vormt alvast een perfecte match met Poulissen én hun klanten.

HiFi ROSE richt zich voornamelijk op de levensstijl van de muziekliefhebber. Het gerenommeerde merk biedt een optimale geluidsbeleving met een vooruitziende bik op de toekomst. Of zoals HiFi ROSE het zelf omschrijft: het concept is geboren uit de droom om nieuwe muziek te kunnen ontdekken met een vergelijkbare beleving als het ontdekken van nieuwe landen en culturen.

Veelzijdigheid staat ongetwijfeld centraal bij de mediaspelers van HiFi ROSE. De mogelijkheden strekken zich uit vanaf het streamen van YouTube-video’s via ROSE Tube tot het luisteren naar internetradio. Overigens, niet onbelangrijk: de apparaten zorgen voor een sublieme decoratieve aanvulling van jouw leefomgeving. ‘Speciale dank’ aan het klassieke maar toch innovatieve design.

Lees ook


Bowers & Wilkins 800-Serie D4Video: Bowers & Wilkins 800-Serie D4 Diamond introductie bij Poulissen

 


 

Hifi ROSE heeft haar mediaspelers voorzien van een intuïtief touchscreen. Hierop is een eenvoudig te bedienen gebruikersinterface te vinden. Tevens kan je hier ook videobeelden op weergeven.

Ben je benieuwd naar al het moois dat HiFi Rose jou te bieden heeft? Surf dan zeker eens naar de website van Poulissen Audio Video Center óf nog beter: neem gerust contact op met hen op en beleef het zelf in de Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond.

Verkooppunten van het merk hifi-rose