Met de lancering van hun MEISTERSTÜCK (Gen. 2) en MAESTRO Quantum heeft sonoro de vlaggenschepen van hun assortiment volledig vernieuwd. Naast een nieuw, iconisch ontwerp, een intuïtieve bediening en een verbeterde geluidskwaliteit, bieden beide producten heel wat moderne functies aan die jouw audio-ervaring naar een nieuw niveau zal tillen.

In lijn met de ontwikkeling van deze nieuwe apparaten, heeft sonoro ook het uiterlijk en design van hun merk vernieuwd. Het resultaat is een modern, zelfverzekerd en fraai design dat de passie voor muziek, die sonoro dagelijks in hun werk stopt, weerspiegelt.

Het nieuwe MEISTERSTÜCK (Gen.2) all-in-One audiosysteem

Sonoro blijft trouw aan hun kernwaarden: uitmuntend geluid, gecombineerd met een elegant ontwerp en de beste materialen. Het nieuwe MEISTERSTÜCK (Gen. 2) audiosysteem garandeert niet alleen optimale geluidsprestaties, maar ook een iconisch ontwerp. Inclusief een 3 mm dik aluminium front dat lijkt te zweven in de houten behuizing, dankzij de schaduwvoeg rondom. Het iconische speakergaas voegt nog meer waarde toe aan het ontwerp, waardoor de MEISTERSTÜCK (Gen. 2) een echte blikvanger wordt in elke ruimte. 

De MEISTERSTÜCK (Gen. 2) heeft tal van moderne functies. Denk maar aan ondersteuning voor Apple AirPlay, Google Chromecast, TIDAL Connect, Smart Home compatibiliteit, nieuwe aansluitingen (HDMI eARC, USB-A en -C) en de optie van ruimtecorrectie via een handige app. 

De nieuwe MAESTRO Quantum 

Wat je muziekvoorkeur ook is, de MAESTRO Quantum past zich aan – overeenkomstig met jouw individuele behoeften en voorkeuren. Dit compacte apparaat heeft een iconisch design en beschikt over uitgebreide functies en aansluitmogelijkheden. Gebruiksvriendelijkheid wordt gecombineerd met een uitmuntende geluidskwaliteit. 

Deze telg is een uitbreiding voor de MAESTRO-lijn. Het ontwikkelingsteam heeft met passie en expertise gewerkt om de geluidskwaliteit, bediening en prestaties aanzienlijk te verbeteren. Nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor Apple AirPlay, Google Chromecast, TIDAL Connect, smart home-compatibiliteit, nieuwe aansluitingen (HDMI eARC, USB-A en -C) en Dirac Live-roomcorrectie maken dit product compleet. 

De MAESTRO Quantum heeft een adviesprijs van 1.999 euro, de MEISTERSTÜCK (Gen.2) zal over de toonbank gaan voor 1.399 euro. Beide apparaten worden leverbaar vanaf 27/11. Meer ontdekken over beide producten? Je leest er alles over op deze pagina. 

 

Verkooppunten van het merk sonoro