Het is bijna zover! Audio Show iEar’ 2023 staat voor de deur en belooft het ultieme evenement te worden voor audio- en videoliefhebbers. Met een indrukwekkende line-up van toonaangevende merken en importeurs, is dit evenement zeker niet te missen.

Pro-Ject Audio Systems: terug naar vinyl

Pro-Ject Audio Systems begon in 1991 met het produceren van draaitafels. Hun betrokkenheid, wat betreft vinyl, is sindsdien nooit verdwenen. Met de groeiende belangstelling voor vinyl is Pro-Ject uitgegroeid tot een gerenommeerde fabrikant van draaitafels. Tijdens de show zullen ze hun uitgebreide assortiment demonstreren. Er zal de nadruk gelegd worden op de trendsettende Debut EVO-modellen. Zowel qua design als prestaties zijn deze exemplaren niet te missen. Of je nu een instapmodel of high-end draaitafel zoekt: Pro-Ject heeft het.

Servi-Q: geluid voor elke portemonnee

Servi-Q zal een prachtige set demonstreren. De nieuwste modellen uit de Advance Paris elektronica-collectie zullen gebruikt worden. Deze indrukwekkende apparaten, met opvallende meters, worden aangestuurd door de nieuwste Elac Elegant BS312.2 luidsprekers. Hiermee laten ze zien én horen dat topgeluid niet per se een hoog budget nodig heeft. Ontdek de nieuwste innovaties van Advance Paris en Elac in ruimte B3 op de begane grond.

Sony: een OLED-meesterwerk

Sony zal dit najaar de nieuwe OLED A95L op de markt brengen, die behoort tot de master series. Deze OLED-tv, aangedreven door de nieuwe generatie revolutionaire Cognitieve Processor XR, staat garant voor een ongeëvenaard contrast met extreme helderheid en pure zwarttinten. Dit wordt een primeur op de show, dus mis het niet. Ga langs in ruimte A4 op de 2e verdieping om dit meesterwerk te aanschouwen.

Terrason Audio: de ultieme high-end ervaring

Terrason Audio, gespecialiseerd in ultieme high-end audiomerken, zal je verrassen met een verzameling topmerken. Denk maar aan Vivid Audio, Mola Mola, Arcam, Grimm Audio, Halcro en Esoteric. Er zullen tal van nieuwe producten gepresenteerd worden, waaronder de nieuwe MU2 van Grimm Audio, Eclipse-voorversterker van Halcro, Radia stereo serie van Arcam en de uitbreiding van de 05 Serie met een Master Clock bij Esoteric. Laat je betoveren door de prachtige speakers van Vivid Audio, inclusief het topmodel Giya G1S. Beleef een high-end audio-ervaring in ruimte B12 op het gelijkvloers.

The Quest Group: AudioQuest en GoldenEar

The Quest Group presenteert AudioQuest, de Amerikaanse fabrikant van hoogwaardige audio- en videokabels. Dit jaar introduceren ze nieuwe PowerQuest-modellen: de 303, 505 en 707, naast hoogwaardige luidsprekerkabels, power cords en digitale interlinks. Ontdek ook het speakermerk GoldenEar, dat onder de vleugels van AudioQuest valt. Bezoek ruimte A1 op de 2e verdieping en ruimte B11 op de begane grond.

Van Mossel Audi Tilburg: duurzaam vervoer

Dit jaar verwelkomt de organisatie Van Mossel Audi Tilburg als de automotive partner. Als je ervoor kiest om met het openbaar vervoer te reizen, staat er een handige en milieuvriendelijke shuttle service voor je klaar. Deze service brengt je gratis heen en weer tussen het Willem II Stadion en Tilburg Centraal Station. Wat deze shuttle service nog bijzonder maakt, is het feit dat deze wordt aangedreven door twee elektrische Audi e-Tron bolides, herkenbaar aan het Audio Show iEar’-logo. Het is de perfecte manier om je op een duurzame en comfortabele manier naar de show te verplaatsen.

Viertron: high-end audio en accessoires

Viertron, de bekende importeur, maakt dit jaar een sprong voorwaarts naar een grotere ruimte op de 2e verdieping, namelijk S17. Deze kamer biedt hen de kans om hun prachtige producten nog beter in de schijnwerpers te zetten. Eén van de uitblinkers in hun assortiment is het Franse merk Atoll Electronique, dat hard aan de weg timmert met zijn assortiment wat betreft streaming producten.

Daarnaast vertegenwoordigt Viertron het merk Supra Cable dat al geruime tijd betaalbare producten op de markt brengt die uitblinken in hun klasse. Dit jaar willen ze bijzondere aandacht vestigen op de SPC stroomblokken en kabels, die high-end prestaties leveren tegen zeer toegankelijke prijzen. Bezoek Viertron in hun nieuwe ruimte, S17 op de 2e verdieping en maak kennis met al deze hoogwaardige producten.

Yamaha Music: traditioneel geluid, hedendaagse technologie

Yamaha, een gerenommeerd merk in het HiFi-landschap, presenteert zich met trots op de show. Dit jaar introduceren ze hun True X surround systeem, een echt draadloos streaming audio- en TV-audiosysteem dat je zintuigen zal prikkelen. Daarnaast hebben ze het Yamaha MusicCast systeem doorontwikkeld, met de komst van maar liefst drie nieuwe all-in-one stereo receivers.

Je vindt al dit moois in de grote Yamaha-ruimte op de 1e verdieping. Maar dat is nog niet alles! Yamaha betrekt ook een tweede ruimte op de 2e verdieping om de fantastische Yamaha YH-5000SE high-end hoofdtelefoon te presenteren, samen met de nieuwe voorversterker die speciaal ontworpen is voor deze koptelefoon. Dit is jouw kans om rustig plaats te nemen en deze waanzinnige luisterervaring te ondergaan.

Met deze gevarieerde line-up van standhouders belooft Audio Show iEar’ 2023 een onvergetelijk evenement te worden voor alle audio- en videoliefhebbers. Mis deze kans niet om de nieuwste technologieën en producten te ontdekken én te ervaren. De show gaat door op zaterdag 18 en zondag 19 november in het Willem II stadion van Tilburg. De toegang is volledig gratis.

Verkooppunten van het merk sony