De veelbekroonde Naim Uniti-familie verwelkomt haar krachtigste lid tot nu toe, de Uniti Nova PE (Power Edition). Deze alles-in-één muziekspeler is krachtig genoeg om zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan te sturen en grote ruimtes te vullen met de ‘vrolijke noot’. Mede dankzij Naim’s integratie van de klasse D-versterkingstechnologie. Ontworpen en ontwikkeld in Groot-Brittannië, is de Uniti Nova PE het resultaat van 50 jaar aan innovatie op vlak van engineering. Dit resulteert in het meest efficiënte, krachtige en ecologische alles-in-één product tot nu toe. Klinkt goed!

Naim Uniti Nova Power Edition

De Nova PE beschikt over alle functies die de Uniti-serie wereldwijde lof hebben opgeleverd, maar nu met meer vermogen. Het apparaat herbergt een vermogen van 150 Watt (bij 8 Ohm) en 250 Watt (bij 4 Ohm). De kwalitatieve klasse D-versterkingstechnologie integreert naadloos.

“It is ideal for experiencing punchy sound through a compact, easy-to-use solution.”

Het karakteristieke Naim-geluid? Daar mag je als belangstellende op rekenen. Deze telg is gehuisvest in een prachtig vormgegeven behuizing van aluminium.

Door de Focal & Naim-applicatie kan je eenvoudig meerdere muziek- en streamingdiensten beheren. Een perfecte controle over het systeem? Check. Voor het delen van dezelfde muziek in een thuisnetwerk (tot 6 apparaten) komt de Party Mode-functie om de hoek kijken. Zo kan je gemakkelijk de afspeellijst beheren, het volume aanpassen, …

De Nova PE beschikt over een 5 inch LCD-scherm, inclusief Naim’s iconische volumeknop. De bediening kan ook middels een ZigBee-afstandsbediening (geen zichtlijn vereist). Uniti Nova PE geeft je als muziekliefhebber volledige bewegingsvrijheid. Het gebruik ervan wordt een waar genoegen.

Nieuwsgierig naar meer? Je leest er alles over op de productpagina van de Naim Uniti Nova Power Edition.

Verkooppunten van het merk naim