Hifi Corner Antwerpen heeft al een reeks demoworkshops met de Lyngdorf TDAI-3400 met HDMI en analoge module achter de rug, maar voegt een aantal data toe wegens groot succes.

Vanuit muzikaal standpunt kan je vooral gaan ‘luisteren’ naar de Lyngdorf TDAI-3400. Je zal ontdekken wat Lyngdorf ‘RoomPerfect’ je kan bieden. In heel diverse muziekgenres wordt het brede spectrum aan detail, diepte en breedte beluisterd. Dit wordt gedaan met de Lyngdorf CD-2, een DVD-speler en een analoge platenspeler. Geen ‘gewone’ demo zoals je die op een hifi beurs zou verwachten maar diepgaander en vooral ‘muzikaal’.

Evert Driesens, muzikant en echte hifi-freak, legt je op een begrijpbare manier uit hoe je volgend hifiprobleem kan oplossen : “Ik ben verhuisd naar een andere woning/ruimte en mijn hifi klinkt niet mooi meer. Weinig detail en in de plaats hoor ik mijn muziek niet meer zuiver.” Kortom, een objectieve en vooral muzikale benadering van de ‘Reus’ die in elke hifi-setup niet mag ontbreken.

De TDAI-workshop bestaat uit één demo-workshop van 2 uur. Inschrijven voor de gratis sessie is wel verplicht. Dat kan door een mailtje te sturen naar driesens@hificorner.be met je naam, aantal deelnemers en datum van de gewenste workshop. Daarna krijg je een bevestigingsmail van je inschrijving. Per sessie worden maximum 10 personen toegelaten, dus snel zijn is de boodschap!

Wanneer?

  • Zaterdag 18 mei 2019 om 14:00 uur
  • Zondag 2 juni 2019 om 14:00 uur
  • Zaterdag 15 juni 2019 om 14:00 uur

Waar?
Hifi Corner Antwerpen – Auditorium K2
Sint Katelijnevest 53 – 3de verdieping met trap (zonder lift)
2000 Antwerpen
België

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio