Poulissen Audio Video Center heeft fantastisch nieuws: de sensationele Monitor Audio Hyphn-luidsprekers zijn vanaf nu te bewonderen in hun mooi opgezette showroom te Roermond. Deze krachtige speakers markeren een nieuw tijdperk wanneer er wordt gesproken over een hoogwaardige audio-ervaring met inbegrip van een exclusieve vormgeving. Deze modellen zijn het meest recente vlaggenschip van Monitor Audio.

Monitor Audio HyphnDe Hyphn is meer dan alleen een luidspreker. Het is een revolutionair kunstwerk. Deze meesterlijke creatie combineert een geavanceerd design, technische perfectie en ongeëvenaarde audio-prestaties, met een visuele uitstraling die verbluft.

De ontwikkeling van de Hyphn is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de innovatieve designers en technische ingenieurs van Monitor Audio. Aan elk aspect, van ontwerp tot fabricage, is met zorg en precisie gewerkt. Elke Hyphn-luidspreker is vakkundig ontworpen, geproduceerd en met de hand geassembleerd in Engeland.

Monitor Audio Hyphn

Het opvallende design, gebaseerd op het innovatieve ‘M-Array’ concept, is een waar statement op zich. Hyphn plaatst zijn puntbron driverarray precies tussen de twee zuilen, waar elk van hen een paar krachtige 8-inch basdrivers bevat. De opvallende M-Array opstelling bevat een enkele Micro Pleated Diaphragm III (MPD III) transducer, omringd door niet minder dan zes speciale 2-inch Rigid Diaphragm Technology III (RDT III) drivers voor het middenbereik. Dit resulteert in opmerkelijke akoestische helderheid en verbeterde prestaties buiten de middenlijn.

De Hyphn belichaamt de filosofie van Monitor Audio waarbij geluidstransparantie centraal staat. Deze luidspreker brengt de luisteraar dichter bij de intentie van de artiest en laat geluid op een ongekend niveau ervaren.

Poulissen verwelkomt iedereen die zichzelf wil laten betoveren door de exceptionele klanken en het baanbrekende design van de Monitor Audio Hyphn-luidsprekers. Ga vrijblijvend langs bij Poulissen in Roermond en stap binnen in de toekomst van geluid. Waar je moet zijn? Slechts 1 adres: Schoenmakersstraat 19, 6041 EX Roermond.

Verkooppunten van het merk monitor-audio