Onkyo zet opnieuw de standaard hoger in de wereld van audio met de introductie van de TX-8470 stereo receiver. Deze nieuwste aanwinst is speciaal ontworpen voor de meest veeleisende audiofielen en biedt een ongeëvenaarde combinatie van geluidskwaliteit en moderne connectiviteitsopties. Met de TX-8470 krijg je een luisterervaring die zowel klassiek als cutting-edge is, en die voldoet aan de behoeften van zowel vinyl-liefhebbers als digitale muziekliefhebbers.

De Onkyo TX-8470 is een krachtige 2-kanaals stereo receiver die 110 watt per kanaal levert. Uitgerust met een AKM Premium 32-bit / 768 kHz stereo DAC en ondersteuning voor HDMI ARC tot 8K en 40Gbps, zorgt dit toestel voor een indrukwekkende geluidskwaliteit.

Een troef van de TX-8470 is de speciale aandacht voor platenspelers. Dankzij de gepatenteerde discrete op-amp-circuits en het geïsoleerde MM/MC phonobord, worden zelfs de meest gevoelige phonodsignalen met de grootste precisie en helderheid weergegeven. Dit maakt de receiver ideaal voor vinyl liefhebbers die hun oude platen nieuw leven willen inblazen. De veelzijdigheid van de TX-8470 blijkt uit de ondersteuning van high-res muziekstreamingplatforms zoals Roon, Tidal en Deezer.

Gebruiksgemak en connectiviteit

Moderne gemakken worden niet vergeten bij de TX-8470. Met ingebouwde spraakassistenten van Google en Apple, wordt het bedienen van je home entertainment systeem eenvoudiger dan ooit. De HDMI ARC-technologie maakt het ook mogelijk om je TV-geluid rechtstreeks via de receiver af te spelen, wat ideaal is voor kleinere ruimtes.

Bijkomend zijn er drie digitale ingangen (twee optisch en één coaxiaal) en vergulde aansluitingen voor optimale signaalintegriteit. De klasse G-versterker, bekend om zijn efficiëntie en nauwkeurige geluidsweergave, zorgt ervoor dat elke nuance in je muziek scherp wordt weergegeven.

Perfecte aanvulling voor elke ruimte

Het ontwerp van de Onkyo TX-8470 is zowel robuust als elegant. Met afmetingen van 435 x 149,5 x 329 mm en een gewicht van 9,1 kg, past hij perfect in elke luisterruimte zonder te dominant aanwezig te zijn. De hoogwaardige koperen componenten minimaliseren trillingen en zorgen voor een stabiele geluidsreproductie.

De Onkyo TX-8470 is verkrijgbaar bij geautoriseerde retailers.

Verkooppunten van het merk onkyo