Sonos heeft zijn populaire, draagbare luidspreker Roam een upgrade gegeven en introduceert de Roam 2. Deze speaker, met een verbeterd ontwerp en extra gebruiksgemakken, belooft een indrukwekkende geluidskwaliteit en gebruiksgemak. De Roam 2 bouwt voort op het succes van de originele Roam. 

De belangrijkste veranderingen

Eén van de meest opvallende verbeteringen is Bluetooth Out of the Box. Je hebt de mogelijkheid om direct uit de verbinding te maken via Bluetooth. Geen gedoe meer met lange installaties; je kunt meteen genieten van je favoriete muziek. Eenmaal thuis, kun je de Roam 2 verbinden met je WiFi-netwerk en integreren in je bestaande Sonos-systeem.

Een andere verandering is het vernieuwd design en de gebruiksvriendelijke interface. De Roam 2 is voorzien van een extra knop voor Bluetooth op de achterkant, wat het gebruik nog intuïtiever maakt. Het Sonos-logo is nu subtieler en in dezelfde kleur als de luidspreker, wat zorgt voor een strakker geheel.

Kwaliteiten vergelijkbaar met Roam

De Roam 2 behoudt uiteraard de sterke punten van zijn voorganger. Denk aan een ongelooflijk geluid voor zo’n compact formaat en automatische Trueplay-technologie die zich aanpast aan elke omgeving. De batterijduur van 10 uur is ruim voldoende voor een dag buiten de deur, terwijl de IP67-rating de luidspreker water- en stofbestendig maakt. Voeg daar de vijf nieuwe kleuren aan toe – een geüpdatete zwarte en witte tint, Olive, Sunset en Wave – en je hebt een stijlvol apparaat dat in elke setting past.

De Sonos Roam 2 is een waardige opvolger van de originele Roam. Met verbeterde connectiviteit, een verfijnd design en behoud van de uitstekende geluidskwaliteit, is deze luidspreker een grote meerwaarde. Verkrijgbaar voor €199 biedt de Roam 2 een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Aarzel niet om deze kleine maar krachtige luidspreker uit te proberen.

Verkooppunten van het merk sonos