Roon is ondertussen al goed ‘ingeburgerd’ bij veel muziekliefhebbers en audiofielen. De komst van Roon 2.0 in september 2022 was een absoluut ‘schot in de roos’. Tot grote vreugde van de gebruikers. Met Roon 2.0 werden extra verbeteringen toegevoegd zoals een native ondersteuning bijvoorbeeld voor Apple Silicon. Kort gezegd mogen we stellen dat Roon 2.0 garant staat voor een geweldige muziekervaring. Roon ARC is hier onlosmakelijk mee verbonden. Maar wat is het juist?

De introductie van Roon 2.0 en Roon ARC werd eerder dit jaar gekaderd als de grootste release tot nu toe. Het heeft de manier, waarop Roon gebruikt wordt, voor altijd gewijzigd. Mét succes. Roon ARC is een gloednieuwe app die je de vrijheid geeft om een volledige Roon-bibliotheek te ervaren, zonder compromissen te moeten sluiten qua audio. Ongeacht je locatie. Rechtstreeks vanaf een mobiele apparaat.

Roon ARC

Of je nu aan het sporten bent, naar kantoor gaat of duizenden kilometers van huis bent: de ARC applicatie geeft je toegang tot de complete bibliotheek waar artiesten, albums, afspeellijsten, tags en streams in zijn opgenomen. Dankzij Roon ARC hoef je nooit meer genoegen te nemen met het op één na beste van streaming-apps. Met ARC voelt het overal als thuis. Aldus Roon.

Je moet ook niet nodeloos heen en weer te schakelen tussen streaming-apps. Roon ARC integreert je favoriete streams van TIDAL en Qobuz. Het intuïtieve ontwerp van Roon ARC wordt ondersteund door gedetailleerde metadata van Roon. Je kan een bibliotheek onderweg uitbreiden met bekende functies zoals Roon Radio, New Releases For You en Daily Mixes. Ook kan je afspeellijsten samenstellen met je favoriete vondsten.

“Powered by your Roon core, Roon ARC becomes your very own, custom-built streaming service.”

Met deze nieuwigheid verken en breid je je muziekbibliotheek eenvoudig uit. Een belangstellende krijgt toegang tot de belangrijke Roon-functies. De luisteraar kan genieten van de best mogelijke geluidskwaliteit. Allemaal vanuit één prachtige mobiele applicatie. Goed om mee te geven: dit alles is gratis en exclusief voor Roon-abonnees.

Kan jij nu al niet meer wachten om aan de slag te gaan met Roon ARC? Dan is deze informatie video niet te missen waarbij je ‘op weg’ wordt geholpen. Nieuwsgierig naar alle verdere details? Surf dan gerust eens naar de website van Roon en ontdek alle ARC-features.

Verkooppunten van het merk roon