LG Electronics introduceert de OLED TV-reeks voor 2024, waarmee jouw home-entertainmentervaring naar een nieuw niveau wordt getild. Aangedreven door de nieuwste AI-processor van het bedrijf, met 4 keer hogere AI-prestaties, bieden deze nieuwe toevoegingen aan de OLED-reeks ongeëvenaarde kijkervaringen. Een nog levendiger, levensechte beeldkwaliteit? Check. Aldus de fabrikant.

Met een klantgerichte benadering drukt LG hun visie uit namelijk: sync to you, open to all. Zo streeft LG naar producten die toegankelijk zijn voor iedereen. LG’s webOS smart TV-platform heeft op maat gemaakte oplossingen en services met een uitgebreid ecosysteem. Perfect voor een uitgebreide connectiviteit.

Het merk introduceert de gloednieuwe en uitgebreide OLED TV-reeks voor 2024 met een geavanceerde AI-processor, exclusief ontworpen voor OLED TV’s. Met name de LG SIGNATURE OLED M4 en LG OLED G4 TV’s zijn uitgerust met de nieuwe α (Alpha) 11 AI-processor. Deze optimaliseert de beeld- en geluidskwaliteit. Er wordt gesproken over een verbetering van 70 procent op vlak van grafische prestaties. Een verhoging van de verwerkingssnelheid met maar liefst 30 procent? Zeker en vast.

LG OLED evo CES 2024

De nieuwste OLED TV’s van LG zijn voorzien van verbeterde AI upscaling om objecten en achtergronden scherper te maken. Bovendien worden kleuren verfijnt door de ingenieuze AI-processor. Veelgebruikte tinten worden geanalyseerd om de best mogelijke sfeer en emotionele elementen weer te geven. Dynamic Tone Mapping Pro splitst afbeeldingen op in blokken en stemt helderheid en contrast fijn af door variaties in de helderheid te analyseren.

Dit alles komt samen met de LG SIGNATURE OLED M4, de draadloze OLED TV. Nu verkrijgbaar in een nieuw 65-inch schermformaat. Van het veelzijdige 65-inch model tot de 97-inch reus: als belangstellende mag je rekenen op een afleidingsvrije kijkervaring. De innovatieve draadloze Zero Connect Box elimineert alle aangesloten kabels. De OLED M4 is ‘s werelds eerste tv met draadloze video- en audiotransmissie tot 4K 144Hz.

“Bolstered by a class-leading OLED TV and impressive QNED lineup, LG continues to assert its dominance in the premium TV market with the promise of the best possible customer experience through a distinguished selection of content and services available on the company’s webOS smart TV platform.”

Aldus Park Hyoung-sei van de LG Home Entertainment Company. De AI Sound Pro staat garant voor een rijker en voller geluid. Er wordt gebruik gemaakt van 11.1.2 surround sound. AI-technologie scheidt effectief vocalen van de soundtrack om de duidelijkheid van dialogen te verbeteren.

De nieuwste OLED evo-modellen van LG krijgen extra geloofwaardigheid voor hun vlijmscherpe beeldkwaliteit met de ClearMR-certificering van de Video Electronics Standards Association (VESA).

De reputatie van LG OLED TV als de ultieme gaming-tv is gewaarborgd. Waarom? Deze telg heeft een indrukwekkende 4K 144Hz refresh rate en uitgebreide HDMI 2.1-functies. De geavanceerde televisies worden geleverd met Game Optimizer, zodat gamers eenvoudig kunnen schakelen tussen voorinstellingen die ontworpen zijn voor verschillende gamegenres.

Bezoekers van CES 2024 krijgen de kans om de nieuwste innovaties van LG te ontdekken.

Verkooppunten van het merk lg