Samsung heeft meerdere EISA awards gewonnen in de volgende categorieën: European Smartphone Camera 2014-2015, European Connected Camera 2014-2015 en European Multiroom System 2014-2015. De jury was bijzonder onder de indruk van de innovatieve functies en het indrukwekkende design van alle toestellen.

“Bij Samsung streven we voortdurend naar vernieuwing en gaan we steeds op zoek naar nieuwe ontdekkingen die het leven van de consument kunnen verbeteren,” zegt Sunny Lee, directeur van Samsung Electronics Europe. “Dat we meerdere EISA-awards in ontvangst mogen nemen van zo’n vermaarde jury is voor ons opnieuw een bevestiging dat we slagen in onze opzet om toonaangevende producten te ontwikkelen die het leven van de consument echt verrijken.”

De EISA Awards worden uitgereikt ter erkenning van producten die innovatieve technologie, strak design en aantrekkelijke functies vlekkeloos met elkaar combineren. De jury van de EISA-awards bestaat uit journalisten van 50 tijdschriften over consumentenelektronica uit 20 Europese landen.

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015 – Samsung Galaxy K zoom
De Galaxy K zoom is de nieuwe smartphonecamera die geavanceerde digitale cameratechnologie combineert met de toonaangevende Galaxy-ervaring van Samsung. De smartphonecamera is uitgerust met baanbrekende uitschuifbare lenstechnologie, waardoor hij 10x optische zoom biedt in een verrassend slank en elegant design. Hij is tevens voorzien van een 20,7 megapixel BSI CMOS-sensor, optische beeldstabilisator, Xenon-flash en 4,8-inch HD Super AMOLED-scherm voor haarscherpe, heldere foto’s, zelfs bij weinig licht. De compacte, bijzonder draagbare Galaxy K zoom beschikt voorts over een ergonomische handgreep en voelt dankzij de strakke, stijlvolle lijnen zacht en comfortabel aan. “De BSI CMOS-sensor van 2,7 miljoen pixels achter de lens biedt een hogere resolutie dan veel op zichzelf staande compact camera’s en staat garant voor een uitstekende beeldkwaliteit, met name bij weinig licht, ” luidt het verdict van de EISA-jury.

EUROPEAN CONNECTED CAMERA 2013-2014 – Samsung SMART CAMERA NX30
De NX30 is een door professionele fotografen geïnspireerde compacte systeemcamera en combineert een uitstekende beeldkwaliteit met ongezien snelle prestaties. De geavanceerde 20,3 megapixel APS-C CMOS-sensor en NX AF System II-autofocus zorgen voor hoogwaardige beelden met haarscherpe details en intense kleuren, terwijl de kantelbare elektronische zoeker en het 3,0-inch Super AMOLED Swivel and Touch-scherm elke invalshoek mogelijk maken. De NX30 bouwt voort op de toonaangevende SMART CAMERA-technologie van Samsung en kan draadloos verbinding maken via NFC en Wi-Fi, waardoor moeiteloos kan worden gebruikgemaakt van een hele reeks intuïtieve functies voor het delen van foto’s tussen de camera en smartphones met NFC. De EISA-jury was met name onder de indruk van de kantelbare elektronische zoeker van de Samsung NX30, die tot 80 graden kan kantelen en zo verschillende invalshoeken mogelijk maakt.

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2014-2015 – Samsung M7
De M7 Multiroom-speaker kan niet alleen muziek afspelen vanaf uw telefoon of pc, maar kan ook miljoenen nummers streamen van Spotify, Deezer, Napster en talloze andere diensten via Wi-Fi, Bluetooth, NFC en Spotify Connect. Met uw smartphone of tablet bedient u deze speakers in elke kamer in huis. De speaker zelf is bevat twee tweeters van 25mm, twee speakers voor het middenbereik van 56mm en een woofer van 10cm. Bluetooth, volumeregeling met aanraakbediening en de mogelijkheid om FLAC-bestanden af te spelen tot 44,1kHz/16-bit maken de M7 Multiroom nog aantrekkelijker. De EISA-jury voegde eraan toe: “Ook wat de geluidskwaliteit betreft, worden er geen toegevingen gedaan: de M7 biedt een rijke, diepe en kamervullende klankweergave die waar nodig krachtig kan uithalen.”

Verkooppunten van het merk samsung