In de wereld van high-fidelity audio staat Sonus faber bekend om zijn ongeëvenaarde vakmanschap en esthetische meesterwerken. Met trots presenteren ze nu de Sonus faber Duetto, hun allereerste actieve draadloze stereoluidspreker. Duetto is het resultaat van 40 jaar hoogwaardige audio-engineering, gecombineerd met de kenmerkende ontwerpkenmerken van Sonus faber. En het mooiste van alles: het is verpakt in een compact systeem dat audiofielen zal betoveren.

Design: een symfonie van vorm en functie

Duetto’s behuizing, met zijn kenmerkende vorm, ontleent zijn inspiratie aan muziekinstrumenten. Dankzij het houten kabinet, gecombineerd met een op maat gemaakte heatsink, wordt een authentiek timbre gegarandeerd. Muzikaliteit ten top, terwijl ongewenste interne resonantie worden geëlimineerd. Dit resulteert in de befaamde natuurlijke geluidssignatuur van Sonus faber.

Prestaties: draadloze meesterklasse

Het cross-over ontwerp van Duetto maakt gebruik van vier on-board versterkers en hoogwaardige drivers. Deze unieke configuratie levert een ongeëvenaarde kracht en sonische nuance, vooral in het lage frequentiebereik. Duetto tilt draadloze audioprestaties naar een nieuw niveau.

Connectiviteit: de brug tussen analoog en digitaal

Duetto is ontworpen voor zowel de analoge als digitale wereld. Met een WiFi-compatibiliteit  biedt het volledige connectiviteit met populaire streaming services. Denk maar aan AirPlay, Chromecast, TIDAL, Spotify en Bluetooth. Dankzij HDMI- en optische ingangen kan het eenvoudig aangesloten worden op televisies, draaitafels en actieve subwoofers.

Sonus faber app: jouw persoonlijke dirigent

De Sonus faber app is jouw controlecentrum voor draadloze producten zoals de Duetto. Hiermee kan je instellingen aanpassen en luister- en verbindingsparameters configureren. De intuïtieve bediening zorgt voor de ultieme luisterervaring bij jouw thuis.

Technische specificaties

Met een frequentierespons van 37 Hz tot 30.000 Hz en een maximaal geluidsdrukniveau van 105 dB SPL @ 1 m, brengt Duetto jouw muziek tot leven. Met 100 Watt (klasse AB) voor de tweeter en 250 Watt (klasse D) voor de middentonen, wordt elk detail met precisie weergegeven.

Sonus faber Duetto is niet zomaar een luidsprekersysteem, het is een meesterwerk van audio-engineering en design. Ervaar geluid zoals het bedoeld was door de artiesten. Geniet tegelijkertijd van de verfijnde Sonus faber-esthetiek. Haal de Duetto in huis en laat je muziek tot leven komen zoals nooit tevoren. Dit is de ultieme belichaming van draadloze audioperfectie voor audiofielen.

Verkooppunten van het merk sonus-faber