Sony breidt haar microfoon-lijn uit en introduceert de draadloze ECM-W3, ECM-W3S, en ECM-S1 streaming microfoon. Deze geavanceerde microfoons combineren een hoge geluidskwaliteit met een licht ontwerp. Sony geeft creators met de ECM-W3, ECM-W3S en ECM-S1 microfoons de mogelijkheid om mooie geluidsopnamen te maken tijdens verschillende opnamescenario’s

De ECM-W3 heeft een 2-kanaals ontvanger en twee microfoons. De ECM-W3S heeft een 1-kanaals ontvanger en één microfoon. Zowel de ECM-W3 als de ECM-W3S zijn perfect voor content creators die te maken hebben met een breed scala aan opnamescenario’s. Denk maar aan vlogs of interviews. In dit soort scenario’s moet je eenvoudig stemmen van hoge kwaliteit kunnen opnemen, zelfs wanneer de camera op afstand staat.

De draadloze ECM-W3 microfoon is een ideale oplossing als je interviews en één-op-één gesprekken wilt opnemen. Daarnaast blinkt de ECM-W3S microfoon uit in het vastleggen van heldere en duidelijke stemmen, wat ideaal is voor vloggers en filmmakers die zoeken naar een natuurlijk organisch geluid. Deze Sony microfoons zorgen voor een uitzonderlijke geluidsopname waarbij ruis effectief wordt onderdrukt. Naast de Multi-Interface (MI) Shoe compatibiliteit met Sony camera’s, wordt de compatibiliteit van deze microfoons verder verbeterd door een USB Type-C-aansluiting en 3,5 mm audio-uitgang. Dit maakt verbindingen met een reeks apparaten mogelijk (zoals camera’s, smartphones, PC’s, etc.). De microfoons zijn ook uitgerust met een handig oplaadetui.

Voor professionele videografen en vloggers die op zoek zijn naar geluid van topkwaliteit, is de ECM-S1 microfoon dé ultieme gadget. Aldus Sony. Deze microfoon heeft een compacte en lichte behuizing en is uitgerust met drie 14 mm capsules. Deze capsules zijn afgestemd om menselijke stemmen op natuurlijke wijze vast te leggen. Omdat audio direct in de camera wordt opgenomen via een draadloze verbinding, treedt er geen “geluids- en videovertraging” op en is vertragingscompensatie achteraf dus niet nodig.

De ECM-W3, ECM-W3S en ECM-S1 microfoons belichamen Sony’s streven naar innovatie en kwaliteit. Met deze nieuwe producten blijft Sony de grenzen van de audiotechnologie verleggen en stelt het creators in staat om een opmerkelijke geluidskwaliteit te bereiken op verschillende manieren.

Verkooppunten van het merk sony