Op 30 november en 1 december 2019 kan je als muziekliefhebber terecht bij The Hifi Studio Number One in Leiden. Voor de 4de keer op rij organiseert de studio weer een audio event in het Holiday Inn hotel te Leiden.

The Hifi Studio Number One is ontstaan in 1982 en heeft een breed aanbod dat gaat van Hifi tot complete Home Cinema systemen. Komend weekend kan je dus terecht in maar liefst 12 zalen, in elke zaal zal er een reeks aan hoogwaardige audioproducten worden tentoongesteld. Uiteraard kan je de producten niet alleen bewonderen maar ook worden ze gedemonstreerd.

Daarnaast zal je ook kennis maken met Lumïn producten. Het gamma is heel uitgebreid, dat gaat van een betaalbare U1mini streamer tot en met high-end topmodellen waaronder de streamer/DAC: de Lumïn X1.

Datum:
Zaterdag 30 november: 10u – 17u
Zondag 1 december: 10u – 17u

Locatie:
Haagse Schouwweg 10
2332 KG Leiden, Nederland

The HiFi show Leiden 2019

Over Lumïn

Lumïn maakt onderdeel uit van een in Hong Kong gevestigd bedrijf genaamd Pixel Magic (Magic TV). Het bedrijf bracht als eerste ter wereld een audio streamer op de markt die het mogelijk maakt om SACD/DSD bestanden te streamen. Daarmee was ineens ook Lumïn geboren, tegelijkertijd werd hun reputatie daar meteen mee gezet. Het merk ontwikkelt als binnenshuis, waaronder de hardware, firmware en uiteraard ook hun eigen app.

Bij het merk Lumïn staat de muziekbeleving centraal volgens The Hifi Studio Number One. Volgens hen wordt bovendien ook de geluidskwaliteit bevestigd door verschillende professionele reviewers.

The HiFi show Leiden 2019

Verkooppunten van het merk lumin