Mooi of functioneel? Bassocontinuo heeft overduidelijk gekozen voor allebei met de komst van hun Aeroline productserie. Daarmee zet het Italiaanse bedrijf dat audiomeubels ontwerpt en produceert een nagelnieuw portfolio in de kijker waarbij alles draait rond modulariteit, net zoals we dat van Bassocontinuo gewend zijn. Op die manier kunnen ze op elk moment verder uitgebreid worden.

Voor het eerst in de hifi en high-end-wereld hebben we een design geïntroduceerd waarbij we tot de constatatie kwamen dat als we ideeën en materialen uit de meest verschillende sectoren/velden samen gebruikten, we al snel de unieke combinatie maakten tussen enerzijds het het esthetische aspect in combinatie met uitstekende prestaties. Aldus Bassocontinuo.

“Clean and harmonious lines are perfectly integrated with hi-tech materials such as carbon fibre or more classic materials such as porcelain stoneware and satin-finish steel. Aeroline represents another challenge and opens up a new era.”

Binnen de Aeroline vinden we op dit moment 3 modellen terug: de F1, F2 en F3. Deze worden respectievelijk omschreven als ‘expression of pure aesthetics’ en ‘a pleasure for the eyes and ears’. Hoe die laatste omschreven zal worden? Dat is helaas nog even afwachten want op de website van Bassocontinuo is te lezen dat deze er binnenkort zit aan te komen. Uitkijken daarnaar!

Lees ook


Bassocontinuo Ultra FeetTrillingsvrij met de Ultra Feets van Bassocontinuo

 


 

Benieuwd naar hoe deze Bassocontinuo Aeroline productserie tot stand is gekomen? Deze video geeft je daar alvast een duidelijk antwoord op.

Het ontwerp is van Marco Acerbis, een internationaal gerenommeerde architect die eerder al heeft samengewerkt met Foster+Partner en de architect Mario Bellini. Marco Acerbis heeft de volledige Aeroline voor Bassocontinuo ontworpen, een reeks van leuke audiomeubels met een sterke esthetische connotatie die de modernste technische oplossingen niet minacht, aldus de gekende architect.

Meer weten over deze Aeroline die Bassocontinuo recent lanceerde? Neem hier gerust eens een kijkje en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk bassocontinuo