De nieuwe kenmerken van de Panasonic camera’s omvatten onder meer HDR-opnamemogelijkheden en een geavanceerde Twin Camera-functie.

Panasonic heeft zijn Europese assortiment hoogwaardige camcorders voor thuisgebruik uitgebreid met drie nieuwe modellen: de HC-WX970, HC-VX870 en HC-V770, ‘s werelds eerste Full HD camcorder voor thuisgebruik met de High Dynamic Range (HDR) Movie functie. Het nieuwe assortiment biedt prachtige video-opnamemogelijkheden, geavanceerde opnamefunctionaliteit en slimme, netwerktechnologie om de amateurvideograaf van alle hulpmiddelen te voorzien om zijn of haar creatieve visie te verwezenlijken.

Professioneel resultaat en absolute helderheid – waar dan ook
De HC-WX970- en HC-VX870-modellen zijn beiden voorzien van een 4K-video-opnamecapaciteit en een 4K-fotomodus die vier keer de resolutie van Full HD biedt, in een prachtig ontworpen en compacte behuizing. Een combinatie van de hoogwaardige Leica Dicomar-lens, een 8,29 M van achter verlichte sensor (BSI) en een Crystal Engine 4K-processor om de wereld in adembenemende bioscoopkwaliteit vast te leggen.

Panasonics HC-WX970, HC-VX870 en HC-V770 zijn voorzien van de High Dynamic Range (HDR) Movie functie, een primeur voor Full HD camcorders voor thuisgebruik. HDR-opname combineert de beste elementen van twee beelden die met een verschillende belichting zijn opgenomen om scherpere en zuiverdere video’s te creëren. Het resultaat is een vermindering van over- en onderbelichting waardoor het mogelijk wordt prachtige video’s op te nemen met een dynamischer contrastbereik tussen lichte en donkere delen tijdens de weergave.

De HC-WX970 en HC-VX870-modellen zijn voorzien van een 4-Drive Lens System, dat een 20x optische zoom in 4K-resolutie mogelijk maakt; de actie wordt perfect vastgelegd dankzij de ultrasnelle en ultranauwkeurige autofocus-technologie (AF), zelfs wanneer een scène plots verandert.

Verkooppunten van het merk panasonic