Accuphase, een pionier op het gebied van hoogwaardige audiocomponenten, heeft een nieuwe Power Supply binnen het assortiment: ontdek de PS-550. Deze nieuwe component levert een schoon én storingsvrij ‘vermogen’ aan de audioapparatuur. Iets wat resulteert in een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Wat aan de basis ligt van de Accuphase PS-550? Dat is de geavanceerde golfvormvormingstechnologie. Deze innovatieve technologie vergelijkt de golfvorm van de voeding met een referentiegolfvorm, corrigeert eventuele onvolkomenheden en verwijdert alle overmatige vervormingen. De resultaten van deze golfvormvorming zijn direct zichtbaar op een nieuw display. Hierdoor krijgen gebruikers een duidelijk zicht op de verbeterde prestaties van hun setup.

De PS-550 is uitgerust met een scala aan handige functies die audiofielen zeker zullen waarderen. Het toestel beschikt over een input/output-golfvormweergave, waardoor een luisteraar de kwaliteit van het inkomende en uitgaande signaal in realtime kunnen monitoren. Daarnaast bevat de Power Supply een vermogensmeter, een voltage meter voor zowel input als output, alsook een vervormingsmeter om de zuiverheid van het audiosignaal te meten.

Met een enorme outputcapaciteit en een totale harmonische vervorming van slechts 0,08% zorgt de PS-550 voor een uitzonderlijk schone en nauwkeurige stroomvoorziening. Het apparaat is voorzien van hoogwaardige spanningscorrectie voor de uitgang, meerdere uitgangsterminals en een groot aantal beschermingscircuits met hoge gevoeligheid om de audiocomponenten te beschermen.

Een ander belangrijk aspect van de PS-550 is het gebruik van een grote, hoogrendement toroïdale transformator met grote filtercondensatoren. Deze componenten dragen bij aan een stabiele en ruisvrije voeding, waardoor het alles optimaal kan presteren. Zonder hinderlijke storingen.

De Accuphase PS-550 Power Supply vertegenwoordigt een grote sprong in de wereld van hoogwaardige voedingen. Door de levering van schone en storingsvrije stroom maakt dit deze telg een wezenlijk verschil in audiokwaliteit.

Accuphase is verheugd om deze innovatieve Power Supply aan te bieden. De PS-550 is verkrijgbaar bij geautoriseerde dealers. Klaar om zelf de ongeëvenaarde geluidskwaliteit te ervaren?

Verkooppunten van het merk accuphase