Sony heeft recentelijk de langverwachte de SRS-XV800 aangekondigd. Dit betreft een revolutionaire partyspeaker die garant staat voor een krachtig, kamer vullend geluid. Of het nu gaat om een episch feest of een filmavond met vrienden: deze telg levert naar eigen zeggen een ongeëvenaarde geluidservaring. Waar je de luidspreker ook plaatst.

Sony SRS-XV800De SRS-XV800 zorgt voor een meeslepende surround sound-ervaring, inclusief een 360 graden partygeluid mét sfeerverlichting. Met vijf tweeters levert de SRS-XV800 een helder geluid. Zowel aan de voor- als achterkant. Dubbele X-Balanced Speaker Units zorgen voor krachtige bassen. Het bijna rechthoekige diafragma van de X-Balanced Speaker-eenheid verhoogt de geluidsdruk. Het resultaat? Diepere bastonen, minder vervorming en een rijkere luisterervaring. Klinkt als muziek in de oren.

De SRS-XV800 kan je overal mee naartoe nemen dankzij het draagbare ontwerp. De batterijduur bedraagt 25 uur. Met slechts 10 minuten opladen kan de speaker 3 uur lang muziek afspelen. De ingebouwde wielen en het handvat maken het gemakkelijk om de SRS-XV800 te verplaatsen.

Deze partyspeaker verbetert ook de kijkervaring door het geluid van films en tv-programma’s naar een hoger niveau te tillen. Dankzij de unieke TV Sound Booster van Sony kan je volledig opgaan in de audio van je favoriete films en/of tv-shows.

Veelzijdigheid is Sony’s SRS-XV800 ‘middle name’. Een karaoke- en gitaarinvoer is mogelijk. Het geïntegreerd aanraakscherm (verlicht) is intuïtief. Of je mag rekenen op een IPX4-classificatie? Absoluut. Bluetooth Fast Pair voor Android is beschikbaar waardoor je overal gemakkelijk van je favoriete muziek kan genieten.

De SRS-XV800 is compatibel met zowel de Sony | Music Center- als de Fiestable-apps. Met Sony | Music Center kan je afspeellijsten selecteren, lichtpatronen wijzigen en geluidsmodi aanpassen, allemaal vanaf de dansvloer. Fiestable biedt leuke functies om de ultieme feestsfeer te creëren. Denk maar aan het maken van afspeellijsten, bedienen van karaokefuncties zoals Voice Changer/Echo en DJ-bediening om geluidseffecten toe te voegen.

De SRS-XV800 van Sony is vanaf deze maand verkrijgbaar voor een adviesprijs 699 euro.

Verkooppunten van het merk sony