Audio Technica’s ATH-MSR7 headphones zijn weer helemaal terug, maar nu nog specialer. De ATH-MSR7SE is de speciale editie en Audio Technica beweert dat je dat zeker zal merken aan de verbeterde geluidskwaliteit.

Laten we starten met eens beter te kijken naar deze “verbeterde geluidskwaliteit”. Audio Technica beweert deze verbeterde audiokwaliteit te verkrijgen door techniek uit hun ATH-SR9 headphone te integreren. De 45mm-drivers hebben een nieuwe carboncoated diafragma voor verhoogde stijfheid, snellere reactietijden en verminderde vervorming, die (in theorie) resulteert in een nauwkeurige en betere audioweergave.

Ook het oog krijgt wat, zo is de headphone mooi afgewerkt met een diepe metalen kleur, met goude accenten. De oren daarentegen krijgen dan weer dikke kunstlederen kussens voor extra comfort, die ook esthetisch niet slecht staan. Overigens beschikt de MSR7SE over een 6N-OFC kabel met controlefunctie en microfoon.

Kortom een leuke combinatie tussen comfort, kwaliteit en uiterlijk. Het zal nog wachten zijn tot in Oktober voordat deze speciale editie in de rekken ligt. Voor wie nieuwsgierig is naar de prijs zal moeten reken op een prijs van om en bij de 350 euro.

Verkooppunten van het merk audio-technica