Op zaterdag 25 mei zet Bender Hifi hun gevestigd merk Isoacoustics in de schijnwerper. Het doel is duidelijk: het verschil in geluidservaring laten horen tussen standaard spikes en de IsoAcoustics Gaia. Mis dit evenement niet bij Bender hifi aan de Steenstraat te Arnhem. Het vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur.  

Het verloop van de dag

Ter plaatse kan je luisteren naar zowel de standaard spikes onder de Focal Kanta No 2 luidsprekers als de impact van de IsoAcoustics Gaia. Allemaal dankzij de IsoAcoustics switch. Bijgevolg is het mogelijk om een directe vergelijking te maken tussen de twee geluidservaringen. Om er nog een schepje bovenop te doen, wordt er een speciale luisterruimte gecreëerd waarin de prachtige set van Focal Kanta No 2 op je wacht.

Er is nog een verrassing! Besluit je tijdens het evenement om de IsoAcoustics aan te schaffen, dan krijg je een mooie korting. Kom gezellig langs en luister aandachtig, laat je verbazen door de verbeterde akoestiek dankzij IsoAcoustics. Je geluidsbeleving wordt naar een hoger niveau getild. Geweldig, toch?

Van 10.00 tot 17.00 uur staan er non-stop demonstraties op het programma. Bovendien is de toegang helemaal gratis! Je kan er ook Ronald van Ovost van IsoAcoustics en Harald Strik van Bender hifi ontmoeten. Tijdens de demonstratie zullen ze hun expertise delen met jou. Alsof dat nog niet genoeg is, staat er ook nog een lekker drankje voor je klaar, zoals koffie en thee. Ze zijn helemaal klaar en kunnen niet wachten om je te verwelkomen! De uitspraak van Harald Strik zegt voldoende:

“We maken er een leuke, gezellig en interessante show van! Kom en laat je verassen!”

Praktische details

Bender hifi is gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Slechts een korte wandeling van 250 meter vanaf station Arnhem Velperpoort brengt je naar Bender hifi en voor bezoekers met de auto is er beperkte parkeergelegenheid in de Steenstraat. Bender hifi raadt aan om gebruik te maken van de parkeergarage Velperpoort of Musis, beide op slechts 250 meter loopafstand.

Kom langs en laat je verrassen tijdens de IsoAcoustics Show bij Bender hifi op zaterdag 25 mei 2024! Voor al je vragen en details, neem contact op met Harald Strik. Stuur hem een mail op harald@benderhifi.nl of bel meteen naar 026-4453541.

Verkooppunten van het merk isoacoustics