Leuks nieuws van Sonus faber: hun portfolio wordt nog verder uitgebreid. Voor liefhebbers van Made in Italy-boekenplankluidsprekers heeft Sonus faber de Lumina II Amator gecreëerd, die verkrijgbaar is in drie nieuwe afwerkingen. Glossy Red, Glossy Wenge of Glossy Walnut? De keuze is aan jou. Het geheel is verrijkt met ‘45° angle wood veneer’. Om de prestaties en gevoeligheid van deze speaker aanzienlijk te verbeteren, is de frequentie van het crossover-netwerk verhoogd tot 2,6 kHz. Een verschil van maar liefst 800 Hz in vergelijking met de Lumina II. 

Maar dat is lang niets alles. Er is ook nog de Lumina V Amator, het vloerstaande model. Ook weer verkrijgbaar in drie nieuwe afwerkingen waaronder Glossy Red, Glossy Wedge en Glossy Walnut. Hier is de frequentie van het crossover-netwerk verhoogd tot 2,85 kHz. Een verschil van 250 Hz in vergelijking met de Lumina V. Een upgrade van jouw luisterervaring? Dat zeker. 


Wil je deze gloednieuwe exemplaren effectief ‘in actie’ horen? Hou dan nu al je oren en ogen gespitst. Sonus faber laat weten dat de luidsprekers in december 2023 hun première zullen beleven via geautoriseerde dealers in Europa. Benieuwd hoe de nieuwste paradepaardjes uit de Sonus faber Lumina-collectie klinken? Maak binnenkort een afspraak bij een dealer in jouw buurt. 

Verkooppunten van het merk sonus-faber